Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aleix Milà sorprèn amb una original exposició d’art fotogràfic durant la Trobada

Amb una tècnica que integra imatges amb restes forestals, Milà transmetia connexió amb la natura

dimarts 02 juny 2015

Aquest dissabte i diumenge, durant la Trobada d’Olèrdola, s’ha pogut veure una exposició d’art fotogràfic que suposava tota una novetat. Per la tècnica utilitzada i per l’autor. Es tractava de la primera exposició d’Aleix Milà, un veí de Sant Miquel de 31 anys d’edat, que oferia al públic assistent a la Trobada una exposició on el protagonisme era la integració de les imatges amb restes forestals. La mostra se situava en el camí d’accés al Pla dels Albats i contenia missatges que convidaven a viure una vida més en connexió amb la natura i la espiritualitat. El mateix Aleix Milà explica que la tècnica utilitzada, anomenada “transferència”, permet traslladar una imatge fotogràfica en els suports de fusta que s’utilitzaven en aquesta mostra. (àudio)copy_of_ExpoTrobada2.JPG

Un dels aspectes més cuidats de les peces eren els vincles establerts de forma coherent entre les fotografies i les anelles de les fustes. (àudio)

L’exposició no era convencional. Demanava al visitant una actitud proactiva i el convidava a revertir cada peça per a poder veure tant la imatge exposada com el missatge que també tenia l’altra cara. Les opinions recollides han estat favorables i Aleix Milà indicava que havia agradat a grans i a petits.(àudio)

Per Milà ha estat molt important poder fer la seva estrena pública com artista en una activitat emmarcada en la Trobada d’Olèrdola, prop de casa i en un lloc tan emblemàtic. Ara espera poder donar continuïtat a la seva activitat artística. També està obert a rebre encàrrecs per a integrar imatges en suports de fusta o en altres materials.

Escolta l'entrevista a Aleix Milà, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

Document Actions