Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

All Foll porta el seu “frikifolk” a la Trobada d’Olèrdola aquest dissabte al vespre

Interpreten grans hits festius amb instruments de música tradicional com l’acordió diatònic, el flabiol i el tamborí

dijous 01 juny 2023

Si voleu comprovar com sonen els grans èxits musicals interpretats amb instruments de música tradicional, no deixeu escapar la proposta que arriba a la Trobada d’Olèrdola aquest dissabte al vespre. El duet All Foll, format per Caterina Manyà i Àlex Rebordosa, oferiran a dos quarts de 9  del vespre un concert de “frikifolk”, un terme que la formació ha ideat per a definir la seva proposta de fer “versions frikis de grans hits festius i coneguts” amb la inconfusible sonoritat tradicional de l'acordió diatònic, el flabiol i el tamborí.

En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, Àlex Rebordosa explica que després d’anys tocant música tradicional, van decidir interpretar també cançons que escoltaven quan anaven de festa.(àudio)

Pel filtre “frikifolk” d’All Foll passen versions de temes d’ Abba, Alaska, Catarres, Boney M, Gipsy Kings, The Archies, Txarango, La Pegatina, The Beach Boys, Raffaella Carrà o  Shakira. Dissabte esperen estrenar la darrera incorporació al seu repertori: “Coti x coti”, del grup The Tyets. (àudio)

El duet no canta. Això ho deixen pel públic que va als seus concerts, mentre no paren de ballar.(àudio)

A All Foll Caterina Manyà toca l’ acordió diatònic i pandereta; mentre que Alex Rebordosa toca el flabiol, el tamborí i plats.

Escolta l’entrevista a Àlex Rebordosa, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Arxius Adjunts

Document Actions