Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Als consultoris d’Olèrdola es pot rebre la quarta dosi de la vacuna de la COVID

Cal demanar cita prèvia. Al consultori de Moja, trucant al 93 817 03 63. I al consultori de Sant Pere Molanta, al 93 892 07 49

divendres 20 gener 2023

El Departament de Salut adverteix que la vacunació de la covid avança a un ritme molt menor en comparació amb mesos anteriors, amb les primeres i segones dosis en infants i la tercera dosi als adults. Gairebé tots els col·lectius ja poden rebre la quarta dosi de la vacuna de la covid a Catalunya.  Ara, es fa una crida a tots els majors dels 18 anys perquè se la posin, sobretot després de l’esclat de la covid a la Xina. 

Primer, podien rebre la quarta dosi les persones considerades d’alt risc, és a dir, les més vulnerables davant la covid. Aquestes són:

-persones que hagin rebut un trasplantament

-persones amb càncer

-persones amb VIH

-persones amb síndrome de Down

-persones immunodeprimides

-persones que justifiquin un viatge internacional per motius laborals o d’estudis

-persones majors de 60 anys

-personal de residències de gent gran

-persones cuidadores o que convisquin amb una persona d’alt risc

En tots aquests casos, la quarta dosi s'injecta com a mínim cinc mesos després de la tercera.En aquests casos, cal demanar cita prèvia o esperar a rebre la petició de Salut. Ara, poden demanar ja hora tots els majors de 18 anys.

Els menors de 60 anys han començat a rebre la quarta dosi de la vacuna de la covid des del 19 de desembre.

La campanya de la grip i de la dosi de record de la vacuna contra la COVID-19 es desenvolupen alhora amb l’objectiu de disminuir al màxim la incidència dels virus en els grups de risc. 

Document Actions