Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alternativa per Olèrdola aprova el seu reglament de funcionament i obre el procediment per escollir la seva Junta Gestora

La formació que governa Olèrdola des del 2003 ha formalitzat en el reglament el seu caràcter assembleari i l’obligació de complir un codi de conducta
Imatge de l'assemblea d'aquest dimecres
Imatge de l'assemblea d'aquest dimecres

dijous 16 setembre 2021

En reunió celebrada aquest dimecres al vespre al Local Nou de Moja, l’assemblea d’Alternativa per Olèrdola ha aprovat per unanimitat el seu reglament de funcionament. La presentació de la proposta de reglament, finalment validada sense esmenes per l’assemblea, era el mandat més destacat que tenia encomanat l’equip de 6 persones que integren la Junta Gestora provisional d’Alternativa per Olèrdola.

Arantxa Torres, membre de la Junta Gestora provisional, destaca que el reglament referma el caràcter assembleari que ha mantingut ApO des dels seus inicis i la característica de tenir el municipi com a punt d’unió per sobre de diferències ideològiques.(àudio)

El reglament estableix el funcionament intern d’Alternativa i detalla els drets i deures dels seus membres. Un element que destaca Arantxa Torres del reglament és el compromís que tenen els membres d’ApO i càrrecs electes de  complir amb un codi de conducta.(àudio)

Amb l’aprovació del reglament de funcionament aquest dimecres també s’iniciava el procés per a escollir la Junta Gestora d’ApO per un mandat de 4 anys. La Junta Gestora provisional  serà l’encarregada de vetllar pel bon funcionament del procediment. L’equip està format per Andrea Serradell, Josep Sesma, Joan Forns, Yolanda Peris, Josep Anton Bertran “Ticó” i Arantxa Torres. El criteri per formar aquest grup que coordina Alternativa de manera provisional ha estat el de no incloure regidors en actiu, ser paritari i combinar experiència dins d’Alternativa amb renovació.(àudio)

Per validar la seva condició de membres de ple dret d’ApO els integrants  de l’agrupació han de signar una declaració. Des de l’1 al 15 d’octubre es podran presentar les candidatures a Junta Gestora. Les eleccions es preveuen realitzar a mitjans del mes de novembre. Les candidatures han de ser paritàries, incloent proposta de coordinador/a, secretari/a tresorer/a i tres vocals.

Escolta l’entrevista a Arantxa Torres, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions