Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alternativa per Olèrdola dona a conèixer que Íngrid Gras i Andrea Serradell formaran part de la seva candidatura per a les properes eleccions municipals

La formació no ha informat de les posicions que ocuparien.Fa quatre anys Serradell va ser 8a i Ingrid Gras, una de les suplents

dimecres 15 febrer 2023

 

A través d’un comunicat, aquest dimecres al matí Alternativa per Olèrdola ha donat a conèixer que Ingrid Gras i Andrea Serradell formaran part de la candidatura que presentaran per a les properes eleccions municipals, que se celebraran el diumenge 28 de maig.

Alternativa no ha informat dels llocs concrets que ocuparien en la llista Gras i Serradell. Les dues ja van formar part de llista d’ApO fa quatre anys. Llavors, Ingrid Gras va ser una de les suplents, mentre que Andrea Serradell ocupava la 8a posició de la llista.

 Íngrid Gras és veïna de Moja. En el comunicat d’ApO s’indica que Gras considera “que vivim en un indret màgic on les persones que hi vivim som totes i tots uns privilegiats, tant per tot el patrimoni històric que tenim com per la nostra gran complexitat social”. La nota d’ApO descriu a Gras com a “tenaç, lluitadora i optimista. Sempre implicada en col·laborar en l'aspecte cultural i social del poble; forma part de la Comissió de Festes de Moja i és voluntària en la organització de la Caminada popular Moja-Montserrat”. També s’nforma que ha format part de l'Ateneu Mogenc i actualment, amb d'altres veïns,” tenen entre mans un projecte molt xulo per encetar”.

Andrea Serradell és veïna de Can Trabal. Segons el comunicat d’ApO, té “ ganes de treballar pel municipi i d'intentar aportar el seu granet de sorra per millorar Olèrdola”. 

És diplomada en estadística i llicenciada en investigació i tècniques de mercat. Treballa a l'àrea de presidència de la Diputació de Barcelona. És presidenta de l'AMPA de l'escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta, vocal del Consell escolar de l'escola i vicepresidenta de la junta de compensació de Can Trabal i de l'associació de veïns de Can Trabal.

Andrea Serradell

Ingrid Gras

Document Actions