Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alternativa per Olèrdola es mostra en el seu material de campanya com una força plural i representativa del conjunt del municipi

Lucas Ramírez, candidat a la reelecció, posa en valor que ApO integri a diverses sensibilitats i a veïns de tot el municipi

divendres 10 maig 2019

 

Alternativa per Olèrdola exhibeix en el seu cartell la força d’un grup que vol transmetre que representa la diversitat del conjunt del municipi. Llistes com la del PSC i Junts per Olèrdola han optat per un cartell de campanya també coral, però format per candidats. ERC penjava aquesta mitjanit un cartell amb la imatge de la seva candidata a l’alcaldia. En el cas d’ApO hi apareixen els membres de la candidatura, però acompanyats d’un nombrós grup de suport. El candidat a la reelecció liderant la llista d’ApO, Lucas Ramírez, exposava aquesta passada mitjanit a Sant Miquel, en el tret de sortida de la campanya, que la imatge del cartell i el lema “Tots som Olèrdola” vol comunicar aquesta voluntat inclusiva de representar la pluralitat del municipi.(àudio)

Com tota formació en el govern, en aquesta campanya electoral ApO té planificat exposar la tasca realitzada des de l’Ajuntament tot posant l’accent en la voluntat de continuar projectes, però també d’innovar. (àudio)

Ramírez afronta la campanya amb molts ànims i satisfet per l’afecte que ha rebut aquests darrers dies Alternativa, com així ho vindria a posar de manifest l’ampli grup de suport que recull la fotografia del cartell. El primer acte de campanya el convoca ApO a Sant Miquel, el proper dijous 16 de maig, amb la previsió de presentar els 11 candidats i detallar propostes del programa.

Escolta l'entrevista a Lucas Ramírez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions