Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ApO i PSC valoraran la setmana que ve si donen continuïtat al pacte que mantenen

Josep Tort explica que altres forces polítiques s’han interessat per les intencions d’Alternativa per Olèrdola
Josep Tort, alcalde d'Olèrdola
Josep Tort, alcalde d'Olèrdola

dijous 06 febrer 2014

Les diferents opcions polítiques tenen present que falta poc més d’un any per a celebrar-se les properes eleccions municipals. Dins dels treballs preparatoris d’aquesta convocatòria, Alternativa per Olèrdola mantindrà la setmana que ve una reunió amb representants del PSC per valorar el pacte que mantenen les dues formacions. Així ho confirmava l’alcalde d’Olèrdola, Josep Tort, que ha encapçalat la llista conjunta que les dues formacions han presentat en les dues darreres eleccions municipals, sota les sigles ApO-PM. Tort, en una entrevista al programa “Olèrdola Actualitat” de Canal 20-Ràdio Olèrdola, indicava que en aquesta reunió es valoraria el treball conjunt fet, posant sobre la taula els aspectes negatius i els positius. Tort donava a conèixer que altres forces polítiques s’han posat en contacte amb Alternativa per Olèrdola, la llista independent que lidera el govern del municipi des de l’any 2003. L’alcalde destacava que serà l’assemblea d’Alternativa qui acabarà decidint.(àudio)

Josep Tort no ha donat a conèixer quines altres forces polítiques s’han interessat per les intencions d’Alternativa per Olèrdola, però sí que indicava que han exposat al mateix PSC l’existència d’aquests contactes.(àudio)

Josep Tort explicava que “no li correspon” dir quina és l’opció preferent d’Alternativa. Considera que això li pertoca a l’assemblea d’Alternativa “i a les persones que estaran a la llista”. Tort sí que ha explicat que el grup ha treballat còmode amb aquest pacte.(àudio)

Recordem que l’acord amb el PSC ha suposat que ApO, a través del mateix Josep Tort, estigués representada al Consell Comarcal de l’Alt Penedès. El passat mandat com a membre del govern i aquests darrers tres anys a l’oposició. Fins el passat mes de novembre, quan Tort va presentar la seva renúncia com a conseller comarcal.

Escolta l'entrevista a Josep Tort, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí i aquí(2).

Document Actions