Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Amb 207 participants, el Grup de Carnaval de Sant Pere és un dels més nombrosos del Penedès

Portaran el seu "Món glaçat”aquest dissabte a les Cabanyes i a la Múnia, i a Sant Jaume i Sant Martí diumenge
El grup té un acurat treball coreogràfic
El grup té un acurat treball coreogràfic

divendres 06 febrer 2015

El Grup de Carnaval de Sant Pere Molanta es confirma com una de les agrupacions que compta amb més integrants entre els col.lectius que participen en les rues de carnaval del Penedès. Aquest any han arribat a les 207 persones, gairebé 30 més que les que van reunir l’any passat. Totes elles implicades en una proposta que aquest any porta per nom “El món glaçat”. El president del Grup de Carnaval, Manel Zapater, volia mantenir la sorpresa fins que no surtin en rua aquest dissabte a la tarda i avançava pocs detalls. Sí que apuntava que es tracta d’una carrossa “fina i polida”.(àudio)

Passar de les 200 persones ha condicionat que s’hagués de reforçar els equips de so perquè tota la comparsa pugui ballar la música amb la mateixa intensitat. Per això han estat necessaris 2 vehicles i 1 tractor. Entre les 207 persones hi ha veïns d’Olèrdola, d’altres municipis de la comarca i també del Garraf i Baix Penedès. (àudio)

El grup li treu màxim rendiment als esforços dedicats a preparar disfresses i carrossa i ha confirmat la seva participació en fins a 15 rues aquests propers tres caps de setmana. Aquest dissabte a la tarda estaran a les Cabanyes i per la nit a la Múnia. Diumenge al matí es desplaçaran a Sant Jaume dels Domenys i per la tarda no faltaran a Sant Martí. El cap de setmana de Carnaval, el divendres 13, formaran part de la rua del Vendrell i després de la de Segur de Calafell. Dissabte 14 participaran en la rua de Cubelles per la tarda i després en la de Calafell platja. Diumenge dia 15 estaran als Monjos i per la tarda a Calafell poble. Divendres 20 contribuiran a donar color i ritme a la rua de Vilafranca. Dissabte 21 estaran a Moja i actuaran després a La Ràpita i, per acabar diumenge 22 tenen cura de la rua de Sant Pere Molanta i se’ls podrà veure a Santa Fe.

En una setmana que ha tingut a la comarca una nevada intensa i amb previsions de baixes temperatures, el Grup de Carnaval de Sant Pere no s’arronsa pel fred. Manel Zapater recordava que en alguna ocasió han tingut neu mentre ballaven en una rua i també explicava que ballant el fred es passa.(àudio)

El grup de Carnaval de Sant Pere Molanta també participaran en concursos de disfresses de sales de festes vilafranquines i  preveuen oferir una exhibició a Lavern el dissabte 28 de febrer.

Escolta l'entrevista a Manel Zapater, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions