Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Amb 242 inscrits, el Grup de Carnaval de Sant Pere torna a ser dels més nombrosos del Penedès

La carrossa està relacionada amb el món marí i porta per nom “Des de les profunditats de Sant Pere”
Un dels assaigs del grup a la Sala de la Societat
Un dels assaigs del grup a la Sala de la Societat

dimarts 14 febrer 2017

Qui segueixi les rues de Carnaval del Penedès que s’inicien aquest cap de setmana, podrà comprovar com una de les agrupacions més nombroses que hi participen torna a ser la del Grup de Carnaval de Sant Pere Molanta. Fins a 242 persones passaran aquest carnaval ballant la desena de coreografies que el grup ha estat assajant amb constància aquests darrers mesos. Amb tanta gent implicada mantenir la discreció no és fàcil, però les filtracions no s’han produït fins el moment i  volen que la seva proposta continuï sent una sorpresa fins que no es facin les primeres rues. La comparsa ja serà ben visible aquest divendres a la nit a Sant Miquel, participant en el primer concurs de Carnaval que organitza el grup “Tots per un”.  Poques hores després, l’endemà dissabte a la tarda, la carrossa s’estrenarà i desvetllarà els seus secrets  a les Cabanyes i per la nit no faltaran a la rua de la Múnia. Manel Zapater, un dels responsables del Grup de Carnaval de Sant Pere Molanta, anunciava que la carrossa porta per títol “Des de les profunditats de Sant Pere” i està relacionada amb el món marí. Del treball fet n’estan satisfets i consideren que és una proposta original.(àudio)

Arribar a les 242 persones inscrites suposa tot un rècord d’inscripcions.El grup pot gestionar aquest repte organitzatiu gràcies a la implicació de les components que repeteixen, molt predisposades a ajudar a que s’adaptin les noves incorporacions.(àudio)

Entre sortides a rues i els compromisos en exhibicions i concursos de comparses, són fins a 19 les cites que comptaran amb presència del grup de Carnaval de Sant Pere Molanta aquestes tres setmanes. El propòsit és el de passar-s’ho bé i fer que la gent també gaudeixi.(àudio)

Un dels moments especials pel grup serà quan llueixin la seva feina a casa, en la rua de Carnaval de Sant Pere Molanta. Serà el diumenge 5 de març al migdia, amb la presència confirmada de 10 carrosses i 5 comparses.

Escolta l'entrevista a Manel Zapater, realitzada al programa "El balcó de les entitats" de Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions