Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Amb aforament limitat i les preceptives mesures de seguretat, dimarts 23 de juny obre la piscina del CIE Olèrdola de Daltmar

Obrirà tots els dies, de 10 a 14 i de 16 a 20h

dimarts 16 juny 2020

 

Amb limitacions d’aforament i seguint les preceptives mesures de seguretat, són forces les piscines del Penedès que ja han confirmat la seva reobertura per aquesta temporada d’estiu.  És el cas de la piscina del CIE Olèrdola, a Daltmar, que obrirà el dimarts 23 de juny. Ho farà tots els dies, en l’horari habitual de 10 a 14 i de 16 a 20h.

 Isabel López, gerent del CIE Olèrdola, apuntava que en la zona de platja del recinte de la piscina caldrà mantenir una separació de 2x2 metres. Hi haurà una porta d’accés diferenciada de la de sortida. En entrar caldrà desinfectar-se les mans i el calçat. Caldrà també portar xancles d’ús exclusiu pel recinte de la piscina. (àudio)

En estar l’ús dels vestidors restringit, caldrà anar a la piscina amb el banyador posat. També es prendrà la temperatura en entrar i no es facilitarà material lúdic per a jugar a l’aigua.(àudio)

Calculats els usos i ocupacions dels espais disponible, Isabel López avança que aquest estiu de 2020 la piscina començarà oferint una capacitat màxima per a 35 persones.(àudio)

Enguany el CIE ha decidit no fer abonaments de temporada, però sí per a 10 accessos. En l’accés es tindrà en compte persones que es trobin en una situació vulnerable. Per això es demana que abans es truqui a les instal·lacions del CiE, al 698 94 52 40.

A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties

Document Actions