Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Amb el suport de l’Ajuntament, el proper curs començarà a funcionar l’Escola d’Idiomes d’Olèrdola

S’ubicarà en l’edifici de l’Escola Bressol El Pàmpol de Sant Pere Molanta i les preinscripcions ja es poden fer

divendres 22 juny 2018

En l’àmbit de l’ensenyament, un dels propòsits que s’ha fixat l’acció de govern de l’Ajuntament d’Olèrdola és el de promoure el coneixement d’idiomes entre la població del municipi. Amb aquesta voluntat, des de l’Ajuntament s’ha donat un suport decidit  per a que el proper curs 2018-19 comenci l’activitat de l’Escola d’Idiomes d’Olèrdola. L’Escola serà gestionada per Punt de Partida, empresa especialitzada en l’aprenentatge d’idiomes amb 20 anys d’experiència que ja treballa en altres escoles al Penedès que compten amb la implicació d’ajuntaments, com és el cas de la Bisbal del Penedès o Bellvei.EscoladIdiomes2.JPG

L' Ajuntament d’Olèrdola cedirà a aquesta empresa l' ús de l’edifici municipal de l’Escola Bressol El Pàmpol de Sant Pere Molanta, equipament que es trobava en desús després de que el servei de llar d’infants passés a ubicar-se dins de les instal·lacions del CEIP Rossend Montané d’ençà el curs 2014-15

Joan Nebot, director de Punt de Partida, destaca que l’acord parteix del propòsit de l’Ajuntament d’Olèrdola de potenciar l’aprenentatge d’idiomes per a totes les edats.(àudio)

L' escola d' idiomes és una escola accessible i assequible “de baix preu i alta qualitat”, ja que té un cost de 34 euros al mes per dues hores setmanals, amb una matrícula d' inscripció de 19 euros.

S' impartiran les llengües estrangeres d’anglès, francès i alemany. També és possible si hi ha demanda, d' impartir una altra llengua més. Des de l’Ajuntament s’ha fet notar que “l' empresa porta a terme la gestió de l' espai municipal i ofereix llocs de treball al municipi”. El regidor d’ensenyament, Pere Sadurní, valorava que l’escola “suposa un valor afegit al municipi” i que des de l’Ajuntament “amb la voluntat de potenciar i fomentar les llengües estrangeres a totes les edats” ofereix “un servei  i una oportunitat pel coneixement de les llengües estrangeres, que suposa un creixement personal i professional”.

Joan Nebot indica que l’edifici de l’Escola Bressol El Pàmpol s’adequa a les necessitats del servei.(àudio)

Per Punt de Partida, la característica d’Olèrdola de ser un municipi amb diferents pobles i nuclis dispersos, “no ha de ser inconvenient” per atraure alumnes.(àudio)

Les inscripcions estan obertes al web www.puntdepartida.cat i es poden fer també al correu reserves@puntdepartida.cat o bé al telèfon 931190545.

L' alumne tria l' horari i dies que li interessin. També està previst que els alumnes puguin optar a exàmens oficials reconeguts pel Marc Comú Europeu, examinant-se a Olèrdola.

L' escola està oberta a tothom, a partir dels 3 anys i fins  adults, en tots els nivells.

La metodologia comprèn la comprensió oral, l’expressió oral, la comprensió lectora i l’expressió escrita. Els grups classe tindran un mínim de 8 estudiants i un màxim de 15.

Escolta l'entrevista a Joan Nebot, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions