Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Amb el suport de la Diputació s'inicia l’elaboració del Pla d’Equipaments del municipi d’Olèrdola

Un dels objectius és el de dinamitzar els espais municipals amb activitats adreçades als joves

dimarts 22 gener 2019

Aquest dilluns una empresa especialitzada contractada per la Diputació de Barcelona ha mantingut amb treballadors i regidors de l’Ajuntament d’Olèrdola la primera de les reunions de treball per avançar en l’elaboració del Pla d’Equipaments municipals d’Olèrdola.

Arantxa Torres, regidora de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, indicava que un dels propòsits principals que persegueix aquest  Pla és el de definir propostes per a que aquests espais municipals siguin dinamitzats amb activitats adreçades al jovent. (àudio)

El Pla analitzarà l’ús de la desena d'equipaments de competència municipal, incloent centres cívics, locals socials i camps de futbol. S’estima que el Pla es podrà finalitzar abans d’acabar aquest 2019.(àudio)

La regidora exposa que equipaments com els centres cívics o el local social Rossend Montané són seu de molta activitat generada per les entitats, però en alguns casos amb franges d’ús variables. Arantxa Torres també exposa que es manté contacte permanent amb els grups de joves per a vehicular des de l’Ajuntament les propostes que elaborin sobre l’ús d’aquests espais.(àudio)

L’empresa també considera que és positiu que l’elaboració del Pla d’Equipaments coincideixi amb el Pla d’Habitatge, atès que moltes de les dades que es treballen sobre població, activitat econòmica o planejament són tractades per a elaborar els dos documents.

Escolta l'entrevista a Arantxa Torres, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions