Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Amb l’inici del mes d’octubre es reprenen la majoria d’activitats, cursos i tallers a Olèrdola

Una de les propostes és la gimnàstica de manteniment per adults, que comença aquesta setmana a Moja i a Sant Pere

dilluns 03 octubre 2016

Entre finals de setembre i principis d’octubre es posen a rodar de nou l’àmplia varietat d’activitats, cursos i tallers que es programen a Olèrdola després de l’aturada de l’estiu. Una de les activitats més arrelades és la gimnàstica de manteniment per adults, que organitza el Consell Esportiu de l’Alt Penedès amb el suport de l’Ajuntament d’Olèrdola. El grup de Sant Pere Molanta seguirà fent l’activitat al gimnàs de l’escola Rossend Montané, amb opció de fer-la els dilluns i els dimecres, de 9 a 10 de la nit, o bé un dels dos dies. A Moja l’activitat es fa els dimarts i els dijous, de dos quarts de 9 del vespre a dos quarts de 10, al gimnàs de l’escola Circell. També es pot triar entre fer la gimnàstica durant un dia a la setmana o els dos.

Des de la regidoria d’esports de l’Ajuntament d’Olèrdola es considera que activitats com aquestes són molt importants que es mantinguin al municipi “per la finalitat social, de convivència i de salut que comporta la pràctica de l’esport”. La tècnica de cultura i joventut de l’Ajuntament d’Olèrdola, Miriam Mulinari, ens subratllava que els cursos de gimnàstica de manteniment per adults tenen a Olèrdola un públic molt fidel.(àudio)

Les sessions ja comencen aquesta setmana, però les inscripcions encara estan obertes per a qui encara no s’hagi acabat de decidir. Tot el curs té un preu de 80€ si es fa un dia a la setmana i de 140€ si es fan els dos dies. Mulinari posa l’accent en què les inscripcions es van mantenint respecte la xifra d’altres anys.(àudio)

Coincidint amb aquests primers dies de curs escolar també han engegat les activitats d’entitats d’àmbit esportiu, com el Base Olèrdola, l’Aeròbic  o el Judo Olèrdola, així com l’activitat que organitza l’Associació Els Pins o bé els cursos de gimnàstica per a gent gran que organitzen els casals d’avis. Una altra proposta que continua és el servei de Biblioteca Oberta, que s’inicia aquesta setmana gràcies a un conveni de col·laboració signat amb la Universitat Rovira i Virgili.

Des de l’Ajuntament d’Olèrdola no s’assumeix l’organització de les activitats però es dóna suport actiu i es vetlla per la coordinació d’espais.(àudio)

Des de l’Ajuntament d’Olèrdola també es reitera que estan oberts a valorar qualsevol proposta d’activitats que es pugui organitzar a Olèrdola ,per canalitzar-la de la millor manera possible si així es creu convenient.

Escolta l'entrevista a Miriam Mulinari, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions