Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ambient de civisme i germanor en la 38a Trobada d’Olèrdola

El moment de més participació es tornava a viure durant el diumenge al migdia

dilluns 21 maig 2018

Enmig d’un gran ambient de civisme i germanor, aquest cap de setmana el Conjunt Monumental d’Olèrdola ha acollit la 38a Trobada d’Olèrdola. Les primeres valoracions recollides en finalitzar els actes, aquest diumenge a la tarda, destacaven la  satisfacció per haver-se fet tot el programa tal i com s’havia previst, malgrat la incertesa que en alguns moments van generar les canviants previsions meteorològiques. Només l’espectacle infantil de diumenge a la tarda, amb “Set de so” , es va avançar sobre l’horari previst.TrobadaBalan2.JPGTrobadaBalan2b.JPG.pngTrobadaBalan3.JPGTrobadaBalan4.JPGTrobadaBalan5.JPG

Miriam Mulinari, tècnica de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, posava en valor el programa complert de la trobada que permetia “no parar” des de dissabte a les 5 de la tarda fins l’endemà diumenge passades les 6. El públic és clarament familiar i això s’entén que és “un bon símptoma”.(àudio)

Aquest any s’interpreta que la coincidència amb altres esdeveniments i que la Trobada se celebrés a mitjans de maig, hauria condicionat que l’assistència a la festa del municipi no hagués registrat les xifres tan elevades que s’assolien en les trobades de més participació. Miriam Mulinari indica que la Trobada fa la funció de promoure el retrobament veïnal i per això afegia que els hi agradaria "que vinguessin més veïns del municipi”.(àudio)

Mulinari també apuntava que algunes previsions, especialment en l’aparat gastronòmic, s’haurien de redimensionar perquè enguany les racions servides no han arribat a ser les que es pronosticaven. Amb tot, de la paella popular de diumenge s’estima que es van acabar servint prop de 450 racions.

La regidora de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, Arantxa Torres, subratllava la germanor i el civisme que havia presidit la Trobada. Oferia una valoració positiva, però també avançava que repensaran algun aspecte perquè hi hagi més participació de veïns del municipi.(àudio)

El lliurament del premi Rossend Montané i l’actuació dels balls populars, diumenge al migdia, va ser el moment àlgid de participació de la Trobada. Des de l’Ajuntament també es destaca la bona afluència de públic que va tenir l’espectacle d’ABO show, dissabte a la nit, amb humor i cançons de La Trinca.(àudio)

Aquest cap de setmana han acampat 150 persones al conjunt monumental i activitats com la visita guiada de dissabte a la tarda, amb una quarantena de persones, també van tenir una bona acceptació.  Aquest any, després de la paella de diumenge, qui ho desitjava va poder fer el descens en Super-tirolina de manera més fluïda i sense fer les cues d’altres anys.

Escolta les entrevistes a Miriam Mulinari i Arantxa Torres, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions