Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ambient nadalenc en el dinar de germanor del Casal d’Avis de Moja

El dinar tanca les activitats del Casal d'Avis aquest 2012 i reunia aquest diumenge a 80 persones

dimarts 18 desembre 2012

 

Com és tradicional abans de les festes de Nadal, el Casal d’Avis de Moja ha celebrat el seu dinar de germanor anual. Ha estat aquest diumenge, a la seu del Casal d’Avis, després de la missa en record dels socis difunts.

El president del Casal d’Avis, Jaume Milà, explicava que aquest any el dinar havia comptant amb una vuitantena d’assistents, 30 menys que l’any passat. Milà també destacava el bon ambient i les ganes de ballar que alguns socis mostraven després del dinar.( àudio)

Representant l'Ajuntament d'Olèrdola, va assistir al dinar de germanor la regidora de gent gran, Arantxa Torres. Un àpat ben complert i el regal d’un lot de productes de Cavas Hill van contribuir a que els socis “marxessin contents” d’aquest dinar especial que es fa envoltat d’ambient nadalenc, tal i com explicava Jaume Milà. (àudio)

Després del dinar de germanor, l’actual Junta del Casal d’Avis prepara l’assemblea anual de socis pel proper dissabte 26 de gener. En aquesta reunió es preveu procedir a la renovació parcial de Junta, incloent el canvi de president. Jaume Milà explicava que, després de 16 anys a la Junta, “ja li tocava” deixar les responsabilitats.  (àudio)

Milà explicava que l’actual Junta encara “no ha anat a buscar” socis per a garantir el relleu.

Escolta l'entrevista a Jaume Milà, clicant aquí

Document Actions