Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

AMPERT agraeix que les Festes de Sant Macari recolzin la feina que fan pels malalts de càncer

Es recolliran fons durant la matinal infantil de dissabte i en el concert de diumenge

dijous 16 gener 2014

Les Festes de Sant Macari de Moja no descuiden la solidaritat.Tant en la matinal infantil de dissabte, com en el concert de Sant Macari de diumenge es recolliran fons per a destinar-los a una entitat de la comarca. Es tracta d’AMPERT, una associació que es dedica a donar suport a malalts oncològics de l’Alt Penedès. El president d’AMPERT, Joan Rios, es mostrava molt agraït del suport i destacava la importància que té “que entitats culturals pensin en organitzar actes per ajudar als altres”.(àudio)

Els diners recaptats es destinaran a finançar el transport que AMPERT ofereix als malalts que han de rebre tractament de radioteràpia.(àudio)

El vincle del municipi amb AMPERT és ben estret. Olèrdola és l’únic Ajuntament de la comarca que ha anat més enllà de la signatura d’un conveni de col·laboració amb l’entitat i ha passat també a ser soci d’AMPERT. (àudio)

Durant el 2012, van ser 77 els malalts de càncer que van utilitzar el servei de transport ofert per AMPERT. Del minibús d’AMPERT també en fan ús els familiars i acompanyants dels pacients.

Per materialitzar el suport a AMPERT es comptarà amb dues oportunitats durant les Festes de Sant Macari. Dissabte al Local Nou, de les 11 del matí a la una del migdia, durant la matinal infantil de jocs i tallers. El donatiu és de 3 euros i també hi haurà xocolatada al preu d’un euro. L’altre moment per canalitzar aquesta solidaritat amb els malalts de càncer serà en el concert de les Festes de Sant Macari, el diumenge a les 6 de la tarda, al Local Nou. El donatiu per assistir al concert que oferirà l’Escola Municipal de Música de Vilafranca és de 5 euros i els diners obtinguts també es destinaran a AMPERT.

Escolta l'entrevista a Joan Rios, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions