Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Àmplia participació en la Festa Major de Sant Pere Molanta

La Festa finalitzava aquest diumenge al migdia amb la satisfacció dels organitzadors per la gran resposta de públic assolida en tots els actes
L’actuació de Roger Subirana i Esther López ha tancat la programació
L’actuació de Roger Subirana i Esther López ha tancat la programació

dilluns 19 agost 2019

 

Els actes de la Festa Major de Sant Pere Molanta han comptat amb una elevada afluència d’assistents. Des de les activitats prèvies, fins a les propostes que aquest cap de setmana han servit per a cloure la programació. Amb aquest bon regust de boca per la participació obtinguda, la Societat Principal-Unió de Sant Pere Molanta ha ofert un primer balanç molt positiu  d’aquesta Festa Major 2019 que acabem de deixar enrere. A més de la resposta de públic, la presidenta de l’entitat, Pilar Grimau, també posava en valor que el temps havia acompanyat.

La Festa de Sant Pere Molanta es caracteritza per oferir una intensa programació de propostes musicals. Aquest tret  de la festa encara és més meritori si tenim en compte que la Festa Major de Sant Pere Molanta cau en el calendari  durant l’època de l’any que més Festes Majors hi ha a Catalunya. Amb previsió, s’ha pogut oferir un apartat musical que ha inclòs les orquestres Charlotte i Pentagrama, la banda del Drac i el dj Carlos Navarro per la Nit Jove, així com  l’actuació de Roger Subirana i Esther López, en el concert vermut que aquest diumenge al migdia ha tancat la programació.

Algunes dades permeten il·lustrar aquest èxit de participació. Durant el celebrat pregó de Nenén Giménez, la Sala va estar al límit de la seva capacitat. La pista va oferir un aspecte ben animat durant els balls. La Nit Jove va ser molt concorreguda i en el concurs de truites hi van participar fins a 16 propostes. Els premis en aquest concurs gastronòmic els rebien Àngels Vinyals, per la truita més original; i Carme Ferrer, per la més gustosa.

Tot i assenyalar que en la Nit Jove s’havien produït algunes petites incidències, Societat i Grup de Joves han subratllat que aquesta activitat havia funcionat molt bé, acollint de nou a molts joves provinents d’arreu de la comarca.

A l’hora d’interpretar els motius que expliquen la bona resposta que reben els actes, Pilar Grimau apuntava que “quan les coses es fan amb ganes, la gent ho percep i això anima a participar”.

Des de la Societat també han indicat que per l’any que ve faran el possible perquè els Diables puguin sortir per Festa Major. Per tal que això sigui així  i s’eviti l’absència registrada aquest any, Grimau ha avançat per que l’any que ve es podria contemplar que aquesta presència passés a ser assumida “dins de la Societat” .

Document Actions