Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Àngels Casanovas i Manel Sampera formen part de la candidatura d’Impulsem Olèrdola

Casanovas és veïna de Sant Pere Molanta i Sampera ha col·laborat amb la Comissió de Festes de Can Trabal

dijous 20 abril 2023

 

Aquest dijous Impulsem Olèrdola ha comunicat dos noms més de persones que formaran part de la candidatura que aquesta formació política presentarà a les properes eleccions municipals del 28 de maig. Es tracta d’Àngels Casanovas i de Manel Sampera. Casanovas viu a Sant Pere Molanta i combina la seva activitat professional amb un petit taller de vidre artístic. Sampera ha estat col·laborador de la Comissió de Festes de Can Trabal.

Impulsem Olèrdola no ha precisat les posicions que ocuparien en la seva llista.

A continuació reproduïm els perfils biogràfics dels dos candidats que ha facilitat Impulsem Olèrdola:

Àngels Casanovas Mencia

Fa 17 anys que viu a Sant Pere Molanta. Té 55 anys d’edat i és comercial de professió. Combina la seva feina professional amb un petit taller de vidre artístic.

Manifesta que vol “un municipi on tothom hi tingui cabuda, un ajuntament participatiu a tots els nivells, on grans i petits puguin dir la seva. Gaudir del nostre territori i de la nostra gent, veient un municipi arranjat com ens mereixem”.

Manel Sampera Fernández

Té 63 anys i actualment treballa com a tècnic grupista en l’àmbit artístic i àudiovisual. Durant la seva vida ha estat vinculat en el món de les vendes, com agent comercial, i també en el sector de la decoració i pintures. És una persona “polivalent ,sociable i comunicativa”.

Fa 3 anys que viu al municipi i des que va arribar “té moltes inquietuds a fer coses i sentir-se implicat en algun project”. Ha col·laborat en diferents ocasions amb la comissió de festes de Can Trabal “i junt amb la seva filla van voler obrir una associació de cultura però no va ser possible”. Destaca que està “molt engrescat amb poder fer coses pel municipi i millorar-lo”.

Document Actions