Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Animada Festa de la Gent Gran d’Olèrdola amb l’espectacle de CBH Show “Tribut a La Trinca”

Durant la festa es va retre homenatge a 10 parelles del municipi per les seves Noces d’Or

dilluns 09 maig 2022

 Un centenar de persones participaven aquest dissabte a la tarda en la 5a edició de la Festa de la Gent Gran d’Olèrdola. Organitzada per l’Ajuntament, la festa tenia lloc a la sala de la Societat Principal Unió de Sant Pere Molanta  i va permetre gaudir de l’espectacle de CBH Show “Tribut a La Trinca”. Abans de l’espectacle, l’alcalde, Lucas Ramírez; i la regidora de gent gran, Anna Boada, lliuraven plaques de reconeixement a parelles del municipi per les seves Noces d’Or.

En són 10 les parelles residents a Olèrdola que fan 50 anys de casades aquest 2022, o bé que els han fet el 2021 o el 2020, i que han comunicat a l'Ajuntament aquest rodó aniversari. Dues d’aquestes parelles no van poder ser presents dissabte a la festa( les formades per Marcela Rodríguez i Pablo Samblás; i la de José Fernández-Presentación Guzman, les dues de Can Trabal). Les que sí que van poder rebre dissabte la seva placa d’homenatge van ser les parelles formades per Carme Martí i Manuel Montes, de Can Trabal; Jesús Sánchez i Fernanda Zapata, de Can Trabal; Rosa Rubió i Joan Massana, de Sant Pere Molanta; Carme Ferré i Josep Almirall, de Sant Pere Molanta; Joaquim Arnabat i Margarita Castellví, de Sant Pere Molanta; Eduardo Sorando i Eulàlia Millan, de Sant Miquel d’Olèrdola; i les parelles de Moja Pere Vives-Maria Dolors Castellví i Josep A.Rafecas-Rosa Montserrat.

La festa va finalitzar amb un refrigeri pels assistents. Per facilitar l’assistència a la Festa de la Gent Gran, l’Ajuntament d’Olèrdola va organitzar un servei d’autocar gratuït des de Moja i Sant Miquel que va ser utilitzat per 33 persones.

Carmen Martín i Manuel Montes rebrent la placa d'homenatge

Jesús Sánchez i Fernanda Zapata en el moment de rebre el reconeixement

Rosa Rubió i Joan Massana rebent el reconeixement

M.Carme Ferré i Josep Almirall

Joaquim Arnabat i Margarita Castellví

Eduardo Sorando i Eulàlia Millán

Pere Vives i M.Dolors Castellví

Josep A. Rafecas i Rosa Montserrat

Document Actions