Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Anna Aparicio i Mario Bernaus porten les seves “Músiques amb ànima” aquest dissabte al Castell d’Olèrdola

És la segona de les propostes del cicle "Escena Olèrdola" i forma part del programa “Viu el Parc”

dimecres 23 octubre 2019

 

 Després de les bones sensacions que va deixar “Píndoles” el passat 11 d’octubre a Sant Miquel, aquest dissabte s’ha programat la segona de les propostes del cicle d’espectacles professionals “Escena Olèrdola”, organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola. En aquesta ocasió la música serà la protagonista amb el concert “Músiques amb ànima”,  que oferiran a les 19.30h de la tarda a l’església de Sant Miquel del castell d’Olèrdola la cantant Anna Aparicio i el guitarrista Mario Bernaus.

Amb un toc intimista i proper, el concert conduirà  al públic per un repertori que va de la música tradicional americana i llatinoamericana, fins a la música de casa nostra, amb cançons d’ahir, d’avui i de sempre. Anna Aparicio porta més de 30 anys de dedicació professional a la música i és mestra de cant. Combinar la música clàssica amb concerts de músiques modernes com el de dissabte suposa per a ella explorar la veu en totes les seves vessants. (àudio)

En el repertori de dissabte no hi faltaran clàssics de Lluís Llach o de Joan Manuel Serrat, així com cançons brasileres de Bossa Nova o versions de temes d’Sting adaptades per Mercedes Sosa.(àudio)

El format del concert de dissabte, amb veu i guitarra,  permet al públic assistir a un espectacle “directe, íntim i proper”.(àudio)

El preu de l’entrada és de 3’5€, gratuït pels infants. Hi haurà un servei de degustació i venda de productes del Parc.

Escolta l’entrevista a Anna Aparicio, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions