Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Anna Boada i Juanma Samblas no formaran part de la llista d’ApO

Boada tancarà una etapa de 6 anys com a regidora i Samblas deixarà l’Ajuntament després de 10 anys al consistori

dimecres 01 març 2023

ApO ha comunicat que Anna Boada i Juanma Samblas, dos dels seus actuals regidors a l’Ajuntament d’Olèrdola , “han decidit tancar la seva etapa com a regidors” i no formaran part de la candidatura que presentarà Alternativa per Olèrdola per a les properes eleccions municipals del 28 de maig.

En entrevistes mantingudes amb Canal 20-Ràdio Olèrdola, Boada i Samblás coincidien en explicar que la decisió  respon a la dinàmica de renovació que ha seguit Alternativa des de la seva creació.

Anna Boada

Anna Boada fa 6 anys que és regidora. Actualment és regidora de cicle de vida, serveis socials, sanitat i cultura. Considera que el temps que ha estat al consistori “és suficient” i subratllava que la decisió té el propòsit de donar pas a “nova gent”.(àudio)

Boada ha definit com a enriquidora l’experiència d’estar aquest temps a l’Ajuntament i ha considerat que seria molt recomanable que hi passés més gent perquè així s’entendria més el món de l’administració municipal. A l’hora de fer balanç feia notar que en aquest mandat la covid havia paralitzat les activitats i en el darrer any s’havia anat normalitzant les propostes fetes per les entitats amb el suport  de l’Ajuntament. El consultori nou, el projecte de Centre de Dia o la consolidació dels serveis municipals propis de l’Ajuntament són algunes de les realitzacions que Boada destaca a l’hora de fer un balanç positiu de la seva etapa com a regidora.(àudio)

Boada explica que seguirà implicada amb el municipi i participant en Alternativa per Olèrdola

Juanma Samblas

Juanma Samblás és regidor de l’Ajuntament d’Olèrdola des de fa gairebé 10 anys. Actualment és regidor d’urbanisme i de serveis municipals. En l’entrevista a l’emissora municipal de ràdio reconeixia que havia estat “temptat” de continuar per poder culminar projectes en marxa. Però entén que cal ser coherents amb “la renovació que sempre ha defensat Alternativa”.(àudio)

Samblás se sent “orgullós” de la feina feta i subratlla tenir la consciència molt tranquil·la perquè totes les decisions s’han adoptat pensant en el millor pel municipi. (àudio)

Fent balanç d’aquest període Samblás posa l’accent en “el desencallament a les urbanitzacions” amb projectes d’urbanització redactats i a punt de ser aprovats; en els projectes d’accessibilitat als diferent nuclis; o bé en la millora de serveis essencials com la neteja viària, l’enllumenat i les aigües municipals.

Boada i Samblás han tingut paraules d’agraïment pel treball d’equip realitzat a l’Ajuntament i han encoratjat a Alternativa a seguir treballant per millorar Olèrdola.

A la web d’ApO Samblás i Boada publiquen textos de resum de la seva feina al consistori

Escolta les entrevistes realitzades a Canal 20-Ràdio Olèrdola a Anna Boada i a Juanma Samblás

 

Document Actions