Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Anna Llucià Vaqués i Anna Guasch Fraxedas formen part de la candidatura d’Impulsem Olèrdola

Llucià és mestra i ha participat en entitats de Sant Pere Molanta. Guasch és psicòloga i veïna de Sant Miquel
Anna Llucià Vaqués i  Anna Guasch Fraxedas
Anna Llucià Vaqués i Anna Guasch Fraxedas

dijous 30 març 2023

 

Impulsem Olèrdola ha anunciat dos noms nous que formaran part de la seva candidatura en les eleccions municipals del 28 de maig. Es tracta d’Anna Llucià Vaqués i d’Anna Guasch Fraxedas. Llucià és mestra i acumula una llarga trajectòria d’implicació en entitats d’Olèrdola i Guasch, veïna de Sant Miquel, és psicòloga especialitzada en estimulació cognitiva per a gent gran

A continuació reproduïm el perfil biogràfic de les dues candidates que ha facilitat Impulsem Olèrdola:

Anna Llucià

Anna Llucià Vaqués, olerdolenca i molantenca de 32 anys. De petita ja corria per la Llar d'Infants el Pàmpol i després va seguir el seu camí a l'Escola Rossend Montané. Vinculada a les entitats, des de sempre ha participat en diferents activitats culturals i socials del municipi, ha format part de:

Club de Rítmica Olèrdola.

Comissió dels Reis de Sant Pere Molanta.

 Grup de carnaval de Sant Pere Molanta.

Panderetes de Sant Pere Molanta.

Caramelles de Sant Pere Molanta.

Grup de joves de Sant Pere Molanta.

Actualment, mestra de professió es dedica a transmetre a les seves filles la passió i l'essència del poble a on viuen invitant-les a participar en tot allò que les vincula i les arrela a casa seva, Olèrdola.

Convençuda que l'única manera de motivar els canvis és sumar amb actitud constructiva i il·lusió, s'aventura ara a un nou propòsit: treballar en equip per un municipi cap davanter i pioner en la manera d'afrontar els reptes actuals i de futur.

Anna Guasch

Anna Guasch Fraxedas. 35 anys. Sant Miquel d'Olèrdola. Psicòloga. Especialitzada en dinamització d'activitats d'estimulació cognitiva per a gent gran.

Veïna de Sant Miquel d'Olèrdola des de fa més de 30 anys, després d'una temporada a l'exterior, torna al poble, motivada per seguir el llegat familiar vinculat a la vida del municipi. Destaca la importància d'incentivar oportunitats i perspectives perquè els joves puguin quedar-se al municipi i els serveis i infraestructures hi permetin envellir.

Document Actions