Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Anul·lada l’Spartan Running d’aquest diumenge a causa del coronavirus

L’organització anuncia la voluntat de fer la 3a edició de la prova el proper mes de novembre

dijous 12 març 2020

 

A través d’un comunicat publicat a la seva pàgina de facebook, l’organització de l’Spartan Running ha anunciat que la cursa prevista per aquest diumenge “queda anul.lada fins el pròxim mes de novembre”

Aquest és el comunicat íntegre:

 

“Des de l'organització de SpartanRunnig lamentem comunicar que la cursa prevista per aquest diumenge dia 15-03-2020 quedar anul·lada fins el pròxim mes de Novembre per motius del COVID-19.
Degut als últims esdeveniments i afectacions del Coronavirus, ha desencadenat que diverses entitats de pes com son la FEEC i del Consell Esportiu de l´Alt Penedès hagin realitzat prohibicions i recomanacions d´aturar totes les activitats esportives, ja sigui
n en l´aire lliure com en recintes tancats. És per aquest motiu que amb el seny i la responsabilitats que es mereix aquest assumpte, ens sumem a les mesures preventives de no celebrar la cursa.
Volem transmetre a tots els corredors i caminaires que en les pròximes hores rebran un correu electrònic per tal de facilitar la devolució dels diners de la inscripció.
Volem agrair a tots els participants i als patrocinadors el seu suport un any mes en la SpartanRunning.

Des de l'organització lamentem profundament prendre aquesta decisió i més quant es una qüestió que no està en les nostres mans es per aquest motiu que desitgem que el pròxim Novembre ens veiem a Sant Miquel d'Olèrdola”.

Podeu consultar el facebook de l'organització clicant aquí

Document Actions