Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ApO anuncia que Mireia Tort, Yolanda Peris i Mireia Conesa formen part de la seva llista a les properes eleccions municipals

ApO no precisa quines posicions ocupen. Yolanda Peris era la 7a fa quatre anys i Mireia Tort i Mireia Conesa s’incorporen a la candidatura

dimarts 21 febrer 2023

 

Alternativa per Olèrdola ha adoptat una estratègia comunicativa de presentar en comptagotes les seves candidates i candidats. La setmana passada informaven que en la seva llista hi estarien Andrea Serradell i Ingrid Gras. I aquest dimarts han donat a conèixer tres noms més que formaran part de la seva candidatura: Yolanda Peris, Mireia Tort i Mireia Conesa. Tal i com ja va passar la setmana passada, ApO no informa del lloc on s’ubicarien aquestes candidates en la seva llista electoral. De mantenir-se en aquesta dinàmica ( ara es porten 5 noms anunciats, dels 11 titulars de la llista) ApO podria seguir distribuint i espaiant durant les properes setmanes els anuncis en clau electoral.

Dos dels tres noms anunciats aquest dimarts són noves incorporacions a la llista d'ApO: Mireia Tort i Mireia Conesa. Yolanda Peris formava part de la llista presentada per ApO fa quatre anys, ocupant el lloc número 7.

A continuació es reprodueix com presenta la web d’ApO cadascuna de les tres candidates:

Mireia Tort, Moja. De Moja de tota la vida. És administrativa sanitària assistencial a l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès i està formada en atenció a la violència masclista. Membre de l'assemblea de l'Ateneu Popular X durant 10 anys i membre del col·lectiu feminista Guineus Liles. 

Li fa il·lusió recollir el relleu de gent com el seu pare, que en les primeres eleccions postfranquistes es va unir a un grup de persones del municipi per millorar la vida i el benestar de les veïnes i veïns, grans i petites, escoltant i donant veu. Li agrada la idea que, juntes, ho podem tot!

Yolanda Peris, Sant Miquel d'Olèrdola. És tècnica superior en telecomunicacions i informàtica. Gestiona projectes d'alta tensió en una empresa multinacional.

Sempre ha volgut integrar-se en la vida social de Sant Miquel i col·labora per dinamitzar i incloure gent a la vida del nucli. És presidenta de la Societat La Lleialtat, de Sant Miquel.

Mireia Conesa, Sant Miquel d'Olèrdola. Llicenciada en dret, treballa a l'administració de justícia en un jutjat VIDO.

Persona de gran compromís, li agrada treballar per la igualtat de gènere.

Yolanda Peris

Mireia Tort

Mireia Conesa

 

Document Actions