Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El programa d'ApO "s’adequa a les necessitats dels veïns i té la credibilitat de la feina feta"

Renovar la xarxa d’aigua i promoure la creació d’un esplai, entre les propostes que presenten per Sant Miquel

divendres 15 maig 2015

Haver recollit les necessitats dels veïns i comptar amb la credibilitat de l’obra de govern feta, són dos dels arguments que exposa Alternativa per Olèrdola a l’hora de definir el projecte pel municipi que traslladen als veïns en aquesta campanya electoral. En el primer acte públic que ha convocat la candidatura, aquest dijous al vespre al local social Rossend Montané de Sant Miquel, Lucas Ramírez, candidat a l’alcaldia, es referia a que el programa elaborat per ApO es basava en la participació de veïns de tots els nuclis. Ramírez subratllava que la candidatura té l’aval de la feina feta per a fer creïbles les mesures que proposen.(àudio)ActeApO2.JPG

Ramírez exposava que la bona gestió feta permet afrontar amb garanties nous reptes. Pel candidat a l’alcaldia, ApO fa propostes que es fonamenten en quatre pilars bàsics: la bona planificació, la gestió de qualitat, l’equilibri de nuclis i barris i la proximitat amb les persones.

L’encarregat d’obrir l’acte va ser Josep Tort, que va posar l’accent en què “deixen un ajuntament sanejat” després que es trobessin una situació econòmica “molt preocupant” fa 12 anys. Reconeixia tenir “dues espinetes clavades” per no haver assolit l’escola-institut pel municipi i no haver aconseguit la recepció de les urbanitzacions. De l’obra realitzada enumerava la rotonda feta a Sant Pere Molanta i la que s’ha començat a fer a Moja, l’escola de Sant Pere Molanta i el Local Nou de Moja. A Sant Miquel, l’alcalde recordava que en aquests anys de mandat d’ApO s’ha obert un consultori mèdic nou i estrenat un Casal d’Avis, s’ha completat la urbanització del carrer Major i s’ha fet efectiva la portada d’aigua d’ATLL. Josep Tort recordava que amb la seva marxa i la de Joan Forns, ApO exhauria una etapa i complia amb el seu compromís de renovació.(àudio)

Xavier Serramià, veí de Sant Miquel i número 5 de la llista, va indicar que van preguntar a la gent per recollir necessitats i havien mantingut reunions amb entitats com l’Associació de Veïns. Tenen el propòsit d’evitar ser un poble dormitori i seguiran treballant per fer arribar la fibra òptica i millorar la connexió a internet. En aquest sentit va anunciar que estan a l’espera de que Telefònica presenti un pla de desplegament de la fibra al municipi i també afegia que el pas de la fibra òptica per la c15 permetria ampliar la connexió amb la xarxa wifi municipal i augmentar-ne la seva potència. ApO es compromet a convocar un procés de participació per decidir què s’hi fa al Bosquet. També proposen executar un projecte de reforma de la plaça Anselm Clavé, que assegurava s’havia “modificat amb aportacions veïnals” i era tècnicament possible. Se seguiria fent per fases la millora de l’entrada al Parc i es vol executar l’arranjament del carrer de la Font i renovar la xarxa d’aigua potable. (àudio)

Xavi Arenas, veí de Sant Miquel i candidat número 9 de la llista, anunciava que ApO promourà la creació d’un esplai per dinamitzar la vida social al poble.(àudio)

L’acte el va cloure Ramírez incidint en què el programa “està fet amb la gent” i subratllant que ApO és “assembleària, independent i plural”.

El proper acte d’ApO s’ha convocat a Can Trabal aquest dissabte, a les 12 del migdia. Diumenge, també a les 12 del migdia, exposaran les seves propostes a Daltmar.

Escolta les entrevistes a Josep Tort, Xavi Serramià, Xavi Arenas i Lucas Ramírez, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

 

 

Document Actions