Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ApO considera que la seva candidatura és representativa de la pluralitat de nuclis del municipi i equilibra renovació i experiència

Dues de les novetats són Mireia Mancera, en el lloc número 2, i Jordi Catasús, en el 3. Els actuals regidors Juanma Samblás, Anna Boada i Pere Sadurní ocupen del 4t al 6è lloc

divendres 26 abril 2019

 

Amb la publicació oficial de les candidatures que concorren a les eleccions municipals, aquesta setmana s’ha desvetllat l’ordre que ocupen els candidats de la llista d’Alternativa per Olèrdola. En posicions capdavanteres, destaquen com a novetat la presència en el lloc número 2 de la llista de Mireia Mancera, veïna de Daltmar i membre del Consell Escolar de l’escola Circell. La tercera posició l’ocupa Jordi Catasús, que torna a estar en la llista d’ApO però en aquesta ocasió en una posició que fa molt probable la seva elecció com a regidor, si tenim present que l’actual grup municipal el formen 6 regidors. Catasús va ser membre fundador del Grup de Joves de Sant Pere Molanta i president de la Societat Principal-Unió. És graller i membre de l’Ateneu Mogenc. Del quart al 6è lloc de la llista trobem a tres regidors de l’actual equip de govern: Juanma Samblás, Anna Boada i Pere Sadurní. La resta de la llista la completen, per ordre fins la onzena posició,  Yolanda Peris Garcia, Andrea Serradell, Josep Antoni Bertran Sánchez, Vicente Valderas i Francesc Xavier Arenas.

Lucas Ramírez , candidat a la reelecció, resumia que la llista representa la pluralitat del municipi i equilibra renovació i experiència.(àudio)

Jordi Catasús posa l’accent en què la llista és diversa i recull la realitat plural d’Olèrdola.(àudio)

Lucas Ramírez subratlla que els candidats tenen en comú les ganes de treballar per Olèrdola i de millorar el municipi. Ramírez entén que els debats i la diversitat de posicions que es donen en alguns punts  dins d’Alternativa “ens fan créixer com a grup”.(àudio)

A més dels 11 llocs, la primer llista publicada en el Butlletí Oficial inclou fins a 10 suplents són: Ingrid Gras, Ramon Batlle Cuscó, Marta Terrones, Josep Sesma, Laia Valls,  Estílbaliz Leal,  Maria Teresa Munné,  Maria Mercè Urpí,  Míriam Rivas i Arantxa Torres.

Document Actions