Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ApO defensa la participació ciutadana com un dels seus trets d’identitat

Destaquen que el programa s’ha preparat durant mesos, amb trobades veïnals a tots els nuclis
Lucas Ràmirez és el relleu de Josep Tort al capdavant d'ApO
Lucas Ràmirez és el relleu de Josep Tort al capdavant d'ApO

dijous 07 maig 2015

 

La participació ciutadana és un dels eixos que defineixen Alternativa per Olèrdola des de la seva fundació. Així ho proclama la mateixa candidatura quan es refereixen al mètode que utilitzen per prendre les seves decisions. Un exemple d’aquest criteri d’actuació participatiu ha estat el procediment seguit per a elaborar el programa electoral que la llista presenta per a les eleccions del proper diumenge 24 de maig. Lucas Ramírez, candidat a l’alcaldia per ApO, ha subratllat que el programa ha estat treballat durant mesos amb trobades veïnals a tots els nuclis.(àudio)

Ramírez ha apuntat que el programa incorpora apartats de propostes específiques per a cada nucli i eixos transversals comuns a tot el municipi. El candidat a l’alcaldia per Alternativa per Olèrdola definia com a “clàssica, senzilla i humil” el perfil de campanya electoral que han preparat.(àudio)

El primer cap de setmana de campanya electoral ApO el dedicarà a repartir el seu programa porta a porta. El primer dels actes de presentació del programa serà el dijous de la setmana que ve, 14 de maig, a Sant Miquel.(àudio)

Tal i com han anunciat tant CiU com ERC, ApO també aprofitarà els primers moments de campanya i a partir de la mitjanit d’aquest dijous ja penjarà els seus primers cartells demanant el vot.

Escolta l'entrevista a Lucas Ramírez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

 

Document Actions