Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ApO destaca que ampliar el porta a porta és una contribució mediambiental del municipi per a reduir l’impacte del canvi climàtic

En un acte a Daltmar, Lucas Ramírez es comprometia a mantenir les convocatòries de participació ciutadana perquè els veïns “se sentin seu l’Ajuntament”
Imatge de l'acte d'ApO celebrat aquest diumenge al migdia a Daltmar
Imatge de l'acte d'ApO celebrat aquest diumenge al migdia a Daltmar

dimarts 21 maig 2019

 

Per ApO, la recollida porta a porta de les 5 fraccions a tot el municipi és una aposta mediambiental i no només d’eficiència o de comoditat pels veïns. En un acte celebrat aquest diumenge al migdia a Daltmar , la candidatura d’Alternativa per Olèrdola destacava la proposta d’ampliar el sistema de recollida i ho vinculava amb la necessitat de prendre mesures de clar compromís mediambiental. La número 2 de la llista i veïna de Daltmar, Mireia Mancera, assenyala que ampliar aquest sistema de recollida és una “magnífica idea” i suposa una contribució del  municipi per a reduir l’impacte del canvi climàtic.(àudio)

Mancera resumia que s’incorporava a la llista d’ApO amb el doble propòsit de contribuir a seguir millorant serveis a Daltmar  i fer més propera l’administració municipal.(àudio)

Un altre dels veïns de Daltmar que forma part de la llista d’ApO és Vicente Valderas, número 10 de la candidatura. S’ha fixat el propòsit d’ajudar a que l’Ajuntament acabi recepcionant la urbanització. (àudio)

El regidor d’urbanitzacions, Juanma Samblás, exposava que en aquest mandat a Daltmar s’havia procedit a fer el canvi de contenidors, implantar un servei gratuït de recollida de poda i reforçar la neteja viària. En aquest sentit va assegurar que, des de que es fa el reforç manual, han disminuït les queixes que els veïns traslladaven a l’Ajuntament sobre la neteja dels carrers. Samblás també subratllava que, després de recepcionar l’enllumenat, s’havia pogut fer el canvi a leds. Un altre aspecte destacat per Samblás va ser que es “desbloquegés” la situació de la Junta de Compensació, assumint la convocatòria d’assemblees que van comportar l’elecció d’un nou equip que s’ha posat a treballar per a  concretar els projectes que han de portar a la recepció de la urbanització. També va anunciar que el mes de juny es farien les obres de millora del camí de Moja a Daltmar.

Lucas Ramírez, candidat a la reelecció, posava l’accent en la proposta d’implantar el servei de transport a la demanda i es comprometia a seguir amb la línia de mantenir les convocatòries de participació ciutadana amb el propòsit de fer que els veïns “se sentin seu l’Ajuntament”.(àudio)

Ramírez definia ApO com una candidatura plural i diversa "que no depèn de cap partit polític" i que tenia com a únic objectiu treballar per Olèrdola.

Escolta les entrevistes realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola a Mireia Mancera, Vicente Valderas i Lucas Ramírez clicant aquí

 

Document Actions