Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ApO es reivindica com l’opció plural que prioritza el servei al municipi

En l’acte final, ApO destaca que “està pel dret a decidir i per la llibertat de les persones”

dissabte 23 maig 2015

Ser un grup plural i tenir com a prioritat el benestar del municipi, han estat trets que Alternativa per Olèrdola ha reivindicat de la seva proposta durant aquesta campanya electoral. Aquest divendres a la nit, en l’acte de cloenda que convocava ApO al Local Nou de Moja, la reivindicació d’aquesta pluralitat que definiria Alternativa la va fer amb vehemència Lucas Ramírez, el candidat a l’alcaldia per ApO. Ramírez destacava que Alternativa mai havia rebut imposicions de ningú i que sempre havien actuat amb independència. Referint-se a l’acord subscrit amb Candidatura de Progrés, la marca blanca del PSC,  Ramírez subratllava que aquest pacte permet tenir representació al Consell Comarcal i seguir actuant en llibertat. Com a mostra d’això, Ramírez posava l’accent en què l’Ajuntament d’Olèrdola s’havia adherit a l’AMI, en el que seria una posició contrària a la que defensa el PSC com a partit.CloendaApO2.JPG

En la cloenda de l’acte, Ramírez també assenyalava que ApO “està pel dret a decidir i per la llibertat de les persones, sense imposicions”. En un registre més personal, Lucas Ramírez va posar dempeus a l’auditori quan manifestava que havia decidit encapçalar la llista perquè sempre s’havia sentit estimat i apreciat al poble.(àudio)

Josep Tort, alcalde sortint, recordava que una de les principals realitzacions del govern municipal d’ApO havia estat assolir la recuperació pel municipi de l’ús del Local Nou i la seva reforma i ampliació. Tort va tenir paraules de reconeixement per a les persones que van fer el Local i va dir que ApO era com aquell grup de veïns, “gent del poble que vol treballar pel poble”.(àudio)

L’acte d’aquest divendres va comptar amb  les intervencions d’Arantxa Torres, Juanma Samblás, Eva Ruiz i Xavier Serramià, actuals membres del govern municipal que figuren en els llocs del 2 al 5 de la llista. A ells els va tocar repassar les actuacions fetes pel govern municipal aquest darrer mandat.

Ingrid Gras, veïna de Moja i número 10 de la candidatura, va exposar que per a Moja ApO proposa la construcció del nou consultori, així com la realització d’un procés de participació per a reformar la rambla Pau Casals. L’ampliació dels vestidors del camp de futbol és una de les inversions que contempla fer Alternativa a Moja.(àudio)

Anna Boada, veïna també de Moja i número 7 de la llista, anunciava que per a definir els usos de la zona d’equipaments municipals de La Plana, Alternativa tenia previst convocar igualment un procés de participació ciutadana. Altres propòsits d’ApO exposats per Boada són procurar la millora de l’aparcament al poble. (àudio)CloendaApO3.JPG

Alternativa també es compromet a construir nínxols per urnes funeràries i vetllar per la realització del camí per a vianants i bicicletes de Moja a Vilafranca.

La cloenda d’ApO feta aquest divendres al Local Nou de Moja, amb prop de 140 persones, ha estat l’acte de campanya que més veïns ha reunit dels convocats aquests darrers 15 dies al municipi.

Escolta les entrevistes a Ingrid Gras, Anna Boada, Josep Tort i Lucas Ramírez, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

 

Document Actions