Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ApO explica que es presenten en solitari per “sentir-se còmodes” i remarcar que la seva prioritat és Olèrdola

Confien que podran mantenir els resultats i revalidar la majoria absoluta en les properes municipals

dijous 25 abril 2019

 

Alternativa per Olèrdola ha tornat als orígens. L’any 2003, quan va concorre en unes eleccions municipals per primera vegada, ho va fer com a candidatura independent sota la fórmula d’agrupació d’electors. Ja en la segona de les seves participacions, l’any  2007, la candidatura iniciava un període de col·laboració electoral amb el PSC que s’ha mantingut durant tres eleccions. Però aquest model de participació sota el paraigües del Partit dels Socialistes no es repetirà en aquestes eleccions municipals.

 Durant la Setmana Santa, ApO donava a conèixer que havia decidit no reeditar el seu acord amb el PSC. En un comunicat de premsa assenyalaven que “donat el moment històric que viu el país” entenien que era necessari “desvincular-se de qualsevol partit polític” i remarcar que el seu únic objectiu és el de treballar pel municipi.

En una entrevista per Canal 20-Ràdio Olèrdola, Jordi Catasús, número 3 de la llista d’Alternativa per Olèrdola, indicava que cada quatre anys l’assemblea d’Alternativa decidia de manera sobirana com es presentaven en les eleccions. En aquesta ocasió van apostar per “deslligar-se del PSC” i tornar-se a presentar com agrupació d’electors “de gent d’Olèrdola que treballa per Olèrdola”.

Preguntat pels motius que han conduit a la decisió, Catasús interpreta que ha pesat el sentiment de “sentir-se còmode amb qui has d’anar”. Amb tot, ha volgut destacar que la relació amb el PSC ha estat molt cordial i ApO ha tingut en tot moment total llibertat.(àudio)

Lucas Ramírez, candidat a la reelecció encapçalant la llista d’ApO, definia la relació mantinguda fins ara amb el PSC com “un pacte d’interessos”. Ramírez posa l’accent en què amb la decisió presa volen transmetre que la seva prioritat és Olèrdola.(àudio)

ApO és conscient que la presentació d’una llista pròpia del PSC pot suposar que alguns votants d’Alternativa no els hi facin de nou confiança. Però també obtenir suports de nous votants. Ramírez expressava la seva confiança en mantenir els resultats de fa quatre anys i revalidar la majoria absoluta en les eleccions del proper 26 de maig.(àudio)

Escolta l'entrevista de Canal 20-Ràdio Olèrdola amb Jordi Catasús i Lucas Ramírez clicant aquí

Document Actions