Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ApO iniciarà contactes amb la resta de forces polítiques per explorar “un acord de mandat”

Com a guanyadors de les eleccions, ApO és conscient de la “responsabilitat que ens toca entomar a partir d’ara per intentar formar el govern municipal”
Jordi Catasús, portaveu d'ApO
Jordi Catasús, portaveu d'ApO

dimarts 30 maig 2023

 

Alternativa per Olèrdola iniciarà aquests dies els contactes amb la resta de forces polítiques que han obtingut representació a l’Ajuntament d’Olèrdola “per tal d’explorar l’escenari d’arribar a un acord de mandat”. Així ho ha expressat en un comunicat públic ApO aquest dimarts al matí.

Alternativa per Olèrdola vol agrair públicament la confiança rebuda per part de la ciutadania “que ens ha donat 772 vots i 5 regidors, fent-nos guanyadors de les eleccions municipals 2023”.

El portaveu d’ApO, Jordi Catasús, en declaracions a l’emissora municipal de ràdio, destacava que “com a primera força política del municipi som conscients de la responsabilitat que ens toca entomar a partir d’ara per intentar formar el govern municipal dels propers anys”. Catasús exposava que properament, a partir d’aquest anunci, convocaran a totes les formacions polítiques, per ordre de resultats, per tal d'explorar l'escenari d'arribar a un acord de mandat que permeti tirar endavant les polítiques que mereix el municipi. (àudio)

Catasús preveia diversos contactes , tot i que no deixava de fer notar que “tot dependrà de la voluntat d’arribar a acords”.(àudio)

Escolta la declaració de Jordi Catasús, enregistrada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions