Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ApO ofereix a CiU i a ERC compartir comissions de treball sobre àmbits puntuals

Amb el temps, si el resultat és satisfactori, ApO es planteja “donar un pas més” i ampliar la col·laboració

dilluns 22 juny 2015

Fer un primer pas per explorar les possibilitats de treball conjunt. Amb aquesta voluntat, Alternativa per Olèrdola ha ofert als grups de CiU i d’ERC compartir comissions de treball sobre àmbits puntuals de  competència municipal a l’Ajuntament d’Olèrdola. Si la col·laboració es concreta i es valora de forma satisfactòria, ApO es planteja amb el temps “donar un pas més” i ampliar aquest treball compartit a l’Ajuntament. Xavier Serramià, portaveu del govern municipal, explicava que aquest oferiment podria anar més enllà si es comprova que en el treball hi ha “entesa i confiança recíproca”. (àudio)

Serramià també feia notar que el nou govern municipal ha registrat canvis, amb un nou alcalde i un altre regidor que s’incorpora al grup municipal d’Alternativa. Per això entén que és necessari atorgar un marge de temps al govern per a tornar-se a cohesionar.(àudio)

Tot i disposar de majoria absoluta en el consistori, Alternativa va prendre la iniciativa de fer aquest oferiment de treball conjunt en comissions a l’oposició, partint del supòsit de que en aquests àmbits de treball es tractarien decisions que havia d’assumir l’Ajuntament. Tant CiU com ERC han fet arribar les seves respostes. Des de CiU, es demana un govern d’unitat i que tots els grups municipals comptin amb regidories. ERC, segons resumia a Canal 20-Ràdio Olèrdola la seva portaveu, Fina Mascaró, planteja quatre punts per implicar-se en aquestes comissions de treball: que els plens municipals es facin cada mes; que en les Comissions de Govern hi siguin totes les forces polítiques; que els contractes per adjudicar serveis o obres passin pel ple; i compromís nacional. Serramià explicava que Alternativa donaria resposta en breu als dos grups municipals, apuntant que es mantindria aquest oferiment de treball conjunt en comissions.(àudio)

Des d’Alternativa plantegen que una possible comissió de treball conjunt podria crear-se per tractar les actuacions a les urbanitzacions del municipi. També es sondeja la creació de comissions de treball puntuals per a tractar aspectes que tenen a veure amb la concreció de les inversions projectades.

Document Actions