Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ApO-PM escull un Grup Coordinador per reforçar la seva tasca entre els ciutadans

L'assemblea de la formació valora que el govern "va per bon camí" en el compliment dels seus compromisos
Els regidors d'ApO-PM van exposar la feina feta
Els regidors d'ApO-PM van exposar la feina feta

divendres 16 novembre 2012

 

 

Tot i les adverses circumstàncies, el Govern Municipal de l’Ajuntament d’Olèrdola “va per bon camí” en el compliment dels seus compromisos electorals, però ha de reforçar la seva tasca explicativa entre els ciutadans. Aquestes són dues de les principals conclusions que van extreure els participants a l’assemblea de tardor que ha fet ApO-PM, l’agrupació de veïns de la qual en formen part els 6 regidors del govern municipal d’Olèrdola.

Amb aquest propòsit de reforçar la seva tasca entre els ciutadans, l’assemblea d’Alternativa per Olèrdola va escollir un grup coordinador en aquesta trobada, celebrada diumenge 4 de novembre al Local Nou de Moja. D’aquest Grup Coordinador en formen part dos ex regidors de l’Ajuntament d’Olèrdola: Raimon Reventós i Míriam Rivas; un dels integrants de la candidatura que ApO-PM va presentar a les passades eleccions municipals, Juan Manuel Samblás, que és veí de Can Trabal; i Marta Mestre, veïna de Moja, que va decidir en la mateixa assemblea respondre a la crida oberta que es feia per a formar part d’aquest grup coordinador.AssembleaApodinar.jpg

Míriam Rivas, integrant d’aquest grup coordinador, explicava que l’objectiu que s’han fixat és el de dinamitzar Alternativa, una formació de caràcter assembleari.(àudio)

Un dels àmbits que vol treballar Alternativa per Olèrdola és el d’aprofitar les noves tecnologies per apropar als veïns la feina que es fa des del govern municipal.(àudio)

Aquest grup coordinador ha d’assumir tasques que en bona part ara són realitzades pels membres del govern municipal. Míriam Rivas subratlla que es pretén així “descarregar de feina” als regidors del govern municipal, sobretot pel que fa a informar als veïns que formen part d’ApO-PM.(àudio)

L’assemblea va reunir a una setantena de veïns de tots els nuclis del municipi. La trobada va incloure una exposició de la feina feta, repassant cada àmbit de govern, i es van presentar els objectius per seguir avançant en el compliment dels compromisos contrets amb els ciutadans. Segons Rivas, els assistents consideren que en aquest any i mig de mandat “és va per bon camí” en l’assoliment d’aquests propòsits malgrat les dificultats.

La trobada es va tancar amb un dinar de germanor a l’interior del Local Nou. La jornada també va incloure un servei de monitoratge per a una trentena d’infants, que així van poder fer jocs i tallers mentre els seus pares seguien l’assemblea.

Podeu escoltar l'entrevista a Míriam Rivas clicant aquí

Document Actions