Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ApO-PM proposarà que els regidors no cobrin per l’assistència al darrer ple

Consideren que el ple de l'11 d'octubre, dedicat a la bòbila de Can Sogas,va ser "inútil i car"

dimarts 23 octubre 2012

En el proper ple de l’Ajuntament d’Olèrdola el grup d’ApO-PM proposarà que els regidors no cobrin per l’assistència a la darrera sessió plenària, celebrada amb caràcter extraordinari el dijous 11 d’octubre. El ple va ser convocat a instàncies del grup municipal de CiU per debatre la informació disponible sobre la restauració de la bòbila de Can Sogas, un cop l’Agència de Residus havia traslladat a l’Ajuntament una proposta d’instal·lar-hi un dipòsit de bales de rebuig.

ApO-PM, formació al govern de l’Ajuntament, ha indicat que el ple només va servir per reiterar el mateix que ja s’havia dit abans de celebrar-se la sessió. Artur Santcana, portaveu del grup municipal d’ApO-PM, subratllava que el govern sempre ha mantingut que sense el consens de tothom “no cal entrar a negociar res”. Santacana precisava que ha de ser el ple qui acordi que els regidors no cobrin per aquesta sessió del passat 11 d’octubre.(àudio)

Artur Santacana considera que el ple extraordinari va ser “inútil i car”. Per exemplificar-ho, ha indicat que el ple no va arribar als 9 minuts de durada “i al municipi li costaria més de 100 euros el minut”.(àudio)

El govern municipal, de forma pública, ja ha expressat la seva posició en diferents mitjans de comunicació. Santacana recordava que també abans, en les reunions mantingudes amb l’Agència de Residus, el govern havia reiterat que la restauració de Can Sogas només es faria amb el consens dels veïns. ApO-PM ha indicat que en aquestes trobades també hi van participar els presidents de la Mancomunitat i del Consell Comarcal, així com l’oposició.(àudio)

Des del govern de l’Ajuntament d’Olèrdola s’ha recordat que pertoca a la iniciativa de l’empresa complir amb la seva obligació legal de presentar una proposta alternativa per restaurar l’espai de la pedrera.

 

 

Document Actions