Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ApO posa en valor la complexitat i ambició dels projectes de millora del municipi ja iniciats en aquest mandat

El portaveu del govern municipal, Jordi Catasús, nega les acusacions d’electoralisme i subratlla que allò important és “què es fa” per millorar Olèrdola
Jordi Catasús, portaveu del govern municipal, amb el butlletí municipal d'aquest mes de novembre
Jordi Catasús, portaveu del govern municipal, amb el butlletí municipal d'aquest mes de novembre

dimecres 02 desembre 2020

 

El portaveu del govern municipal, Jordi Catasús, ha posat en valor la complexitat i ambició de projectes impulsats en aquest tram inicial del mandat a l’Ajuntament d’Olèrdola. Catasús ha recordat que l’envergadura de projectes com el pas a plataforma única dels carrers dels centres històrics dels pobles és una millora d’un gran volum que “és impossible de realitzar durant el primer any de mandat”. Per això no compartia les crítiques llençades des de grups de l’oposició, segons les quals el govern municipal estaria planificant l’elaboració dels projectes perquè les obres s’acumulessin en els darrers mesos del mandat, poc abans de les properes eleccions municipals.(àudio)

Catasús també ha considerat que l’autoria dels projectes “importa poc”, per afegir que és “partidari dels fets”. El portaveu del govern municipal posava l’accent en la necessitat de que tots els grups treballin per Olèrdola, prioritzant “què es fa” i no qui ho proposa. (àudio)

En la seva condició de regidor de comunicació, Catasús valorava que era un honor pel municipi disposar d’una publicació com el butlletí municipal “Olèrdola Informació”, que aquest mes de novembre ha fet 25 anys. El portaveu del govern subratllava que el butlletí era “la història escrita” dels darrers 25 anys del municipi i en destacava que és una publicació que està “al servei de les persones i de les entitats”, no només de l’Ajuntament. Sense deixar aquest àmbit del govern, Jordi Catasús anunciava la voluntat de posar en marxa el 2021 un “Pla de Comunicació integral” que combini “tradició i modernitat”. (àudio)

Comentant els rellevants acords del darrer ple municipal, Jordi Catasús reconeixia la tasca clau de l’alcalde i regidor d’Hisenda, Lucas Ramírez, a l’hora de proposar un pressupost pel 2021 “molt realista i treballat” que garanteix “que no es perdi cap servei i tots estiguin ben dotats”. Igualment, Catasús incidia en què l’adquisició del camp de futbol de Sant Pere Molanta per part de l’Ajuntament permetrà fer-hi inversions i garantir que l’espai “sigui més aprofitat” i es posi a disposició de tota la ciutadania.

Catasús també considerava que la regidora de medi natural, Mireia Mancera, havia realitzat una “feina titànica” en l’elaboració del nou contracte de manteniment de les zones verdes del municipi. Com a regidor de recursos, Jordi Catasús confirmava durant l’entrevista que coincidint amb el retorn a l’edifici de l’Ajuntament, un cop finalitzin les obres a la seu consistorial que ara s’hi estan fent, el govern vol aplicar un canvi d’organització del personal basant en la “transversalitat”. Catasús ho resumia dient que tothom “dins de les seves competències, pugui fer de tot".

Escolta l'entrevista a Jordi Catasús, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions