Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ApO proposa als veïns de Can Trabal que la gestió de la urbanització passi al sistema de Cooperació

Alternativa recorda que comptar amb candidats de tots els nuclis facilita la proximitat amb els veïns

dilluns 18 maig 2015

Tenint en compte la situació actual i els antecedents, la candidatura d’Alternativa per Olèrdola creu que el millor sistema per gestionar la urbanització de Can Trabal és el de Cooperació. Però per a fer-ho, assenyalen que cal l’acord dels propietaris d’extingir l’actual Junta de Compensació, “desapareguda” des de fa 8 anys. En un acte fet aquest dissabte al migdia a Can Trabal, ApO es comprometia a donar suport als veïns perquè en menys d’un any pogués tenir lloc aquesta assemblea on es plantegés el canvi de sistema. Juanma Samblás, número 3 de la candidatura i veí de Can Trabal, ho exposava.(àudio)ActeApOCanTrabal2.JPG

Samblás també va destacar que per a poder aixecar la suspensió de llicències d’obra nova cal que hagin començat les obres d’urbanització i tenir data de finalització. (àudio)

Referint-se a CiU, també va advertir que quan es prometen 40.000 cal explicar “com justificar-ho si no està recepcionada la urbanització”.

Des d’ApO també es va apuntar que, un cop arribi a ressorgir l’Associació de Propietaris, es podia col.laborar en la recuperació de l’espai de la piscina.

A l’hora de fer balanç, Josep Tort va exposar que en aquests 12 anys s’havien assolit municipal diferents millores quee beneficiaven Can Trabal. Entre aquestes,  la construcció de la  nova escola de Sant Pere Molanta, la millora de la carretera, la rotonda d’accés a la n340 o bé la zona de petanca.

Entre els aspectes que subratlla del balanç de govern, Josep Tort posa l’accent en què deixen unes finances municipals molt sanejades, amb només el 18% d’endeutament.(àudio)

Lucas Ramírez, candidat a l’alcaldia per ApO, feia incidència en que la diversitat dAlternativa, amb presència de candidats de tots els nuclis. ApO considera que aquesta implantació territorial facilita la proximitat amb els veïns de tots els nuclis d’Olèrdola.(àudio)

El proper acte electoral d’ApO s’ha convocat aquest dijous, a dos quarts de 9 del vespre, al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta.

Escolta les entrevites relacionades amb l'acte d'ApO a Can Trabal, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions