Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ApO proposa obrir un nou carrer a Sant Pere Molanta per poder ampliar el pati i cobrir la pista

ApO també té la intenció de crear una aula d’estudi a l’edifici de l’escola bressol el Pàmpol

divendres 24 maig 2019

 

La cobertura de la pista de l’escola Rossend Montané i la recent compra dels terrenys del camp de futbol de Sant Pere Molanta han estat dos dels temes destacats a l’acte de campanya d’Alternativa per Olèrdola al nucli molantenc aquest dijous.

Així obria el candidat a l’alcaldia Lucas Ramírez l’acte celebrat al Centre Cívic Gatzara. En relació al camp de futbol, Ramírez destacava que al mes de febrer l’equip de govern va mantenir la darrera reunió amb el Bisbat i, finalment, aquest dimecres rebien la conformitat del preu acordat per a la compra del camp, el pàrquing i la vinya del costat que ha de permetre, diu, millorar-ne l’entorn.(àudio)

 

Alternativa per Olèrdola va admetre a l’acte a Sant Pere Molanta la impossibilitat d’haver pogut tirar endavant un dels principals projectes previstos pel poble aprovats als pressupostos; la cobertura de la pista. Des de la formació asseguren que és el Departament d’Ensenyament qui no dóna per vàlid el projecte perquè “cobriria més d’una tercera part del pati i no es permet per tal de garantir als infants suficient aire lliure i exposició al sol”. En aquest sentit, el número tres d’Alternativa per Olèrdola detallava la solució que proposen al seu programa electoral; l’obertura d’un nou carrer que permeti ampliar el pati de l’escola.(àudio)

Diversos membres de la llista, fins ara regidors al govern d’Olèrdola, com Anna Boada, Pere Sadurní o Juanma Samblàs van valorar l’acció de govern de la darrera legislatura i van destacar l’aposta pel Pla estratègic de turisme, la millora de la xarxa d’aigües o l’eficiència energètica, el desplegament de la fibra òptica als barris, o millores en la xarxa de camins entre diversos nuclis de població.(àudio)

D’entre les propostes concretes per Sant Pere Molanta, Alternativa per Olèrdola va explicar la intenció de crear una aula d’estudi a l’antiga llar d’infants. (àudio)

Lucas Ramírez va posar també sobre la taula la seva preocupació per la manca d’opcions d’habitatge per a la gent jove del municipi que es vol emancipar. En aquest sentit, la formació proposa estudiar subvencions a propietaris per tal d’afavorir l’arranjament de cases per posar-les a lloguer. (àudio)

Alternativa per Olèrdola va defensar el projecte esportiu al Bosquet de Sant Miquel con a “punt d’unió i trobada d’olerdolencs”.

Escolta les entrevistes a Jordi Catasús i a Lucas Ramírez, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions