Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ApO subratlla la seva renovació i es presenta amb el lema “L’alternativa de futur”

Lucas Ramírez assumeix com “un repte i un honor” substituir a Josep Tort al capdavant de la llista

divendres 08 maig 2015

Alternativa per Olèrdola és la candidatura independent que lidera el govern municipal des de fa 12 anys. El seu propòsit és el de revalidar aquesta condició, amb una majoria suficient, en les eleccions del proper 24 de maig. Per a fer-ho presenta un equip que vol equilibrar experiència i renovació, tenint en compte que aquesta serà la primera vegada que la candidatura no serà liderada per Josep Tort, l’alcalde d’Olèrdola en aquests tres darrers mandats municipals. Amb el propòsit de transmetre aquesta renovació que incorpora la llista i traslladar confiança, ApO es presenta amb el lema “L’alternativa de futur”. Lucas Ramírez, cap de llista d’ApO, es referia a aquesta renovació de part de la llista, però també d’idees i plantejaments, per explicar l’eslògan.(àudio)CartellApo2OK.jpg

Ramírez afronta la campanya electoral amb el propòsit de que ApO realitzi una feina intensa entre els veïns d’explicació de les seves propostes. Amb tot, també assenyala que “la feina s’ha d’haver fet abans” i no esperar els quinze dies de campanya.(àudio)

Pel nou alcaldable d’Alternativa, prendre el relleu de Josep Tort com a cap de llista és “un repte i un honor” i confia “en seguir treballant com ho ha fet ell”.(àudio)

Després de desplegar materials en les primers hores de la campanya als nuclis principals del municipi, aquest cap de setmana ApO es dedicarà a repartir porta per porta el seu programa. El primer acte electoral que convoquen per a exposar les seves propostes serà dijous de la setmana que ve, a dos quarts de 9 del vespre, al local social Rossend Montané de Sant Miquel.

Escolta l'entrevista a Lucas Ramírez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions