Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aposta decidida de l’Ajuntament d’Olèrdola per la promoció d’actes culturals per Sant Jordi amb l’organització d’una Setmana Cultural

Inclou conferència de Joan Solé Bordes sobre “Els Milà de Ferran”, presentació del llibre d’Isabel Ullate, recital participatiu amb Anna Peret i “Els telèfons de l’EVA”

dimecres 17 abril 2024

 

Coincidint amb Sant Jordi l’Ajuntament d’Olèrdola fa una decidida aposta per la promoció d’activitats culturals al municipi i organitza durant els propers dies fins a quatre propostes. Dins d’aquesta variada programació s’inclou una xerrada vinculada amb la història local, la presentació d’un llibre, un recital i “Els Telèfons de l’EVA”.

Conferència

La primera activitat es viurà el dimecres 24 d’abril, a dos quarts de 7 de la tarda, amb la conferència “Els Milà de Ferran, de pagesos a patriarques”, a càrrec de l’historiador Joan Solé Bordes. La xerrada s’ha programa al Local Molantenc i permetrà conèixer els orígens de la família Milà del barri de Ferran, proper al poble de Sant Pere Molanta, i el vincle amb Manuel Milà i Fontanals.

Presentació del llibre “El noi de l’autobús”

Dijous 25 d’abril, a dos quarts de 8 del vespre, la miquelenca Isabel Ullate presenta al local social Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola el seu llibre “El noi de l’autobús”. El volum és la història personal i empresarial d’una nissaga dedicada al transport: des de les tartanes fins als autobusos amb motors de 500 cavalls.

Recital participatiu

El Local Nou de Moja, a partir de dos quarts de 8 del vespre de divendres 26 d’abril, s’omplirà de música i poesia de la mà d’un recital participatiu que tindrà com a fil conductor la música d’Anna Peret.  Els rapsodes seran veïns i veïnes que gaudeixen de la lectura i que participaran llegint en veu alta un poema, un conte, una llegenda sigui pròpia o d’autor.

Telèfons de l’EVA

Des de dilluns 22 d’abril i fins el divendres 3 de maig, als vestíbuls de les escoles Rossend Montané de Sant Pere Molanta i Circell de Moja, estaran instal·lats “Els telèfons de l’EVA”. En horari d’obertura dels centres, tothom qui ho desitgi podrà despenjar els telèfons i posar l’orella a l’auricular per escoltar una bona història, un bon vers o una bona cançó.

 

Document Actions