Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aprovat el projecte per urbanitzar l’aparcament públic de davant de l’escola Circell de Moja

En un mes i mig es reomplirà el solar i abans d’acabar l’any es preveu asfaltar i posar enllumenat

dimarts 14 febrer 2017

En sessió celebrada aquest dilluns al vespre, la Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Olèrdola ha aprovat inicialment el projecte d’urbanització de l’aparcament públic del carrer Rafael de Casanova de Moja, davant de l’escola Circell. L’obra suposarà una inversió de prop de 39.000 euros i els treballs s’han dividit en dues fases. En una primera es realitzarà el moviment de terres pel reomplert del solar fins a nivell d’esplanada. També es preveuen fer els treballs de la xarxa de clavegueram necessària per a poder evacuar les aigües pluvials, consistents en l’execució dels col·lectors i la col·locació d’alguns dels embornals per a poder procedir a la recollida de les aigües pluvials. Finalment , sobre el terraplè compactat i anivellat, es col·locarà una capa de tot-ú artificial de 10 cm, que serà compactada abans de la pavimentació.

Juanma Samblás, regidor d’urbanisme de l’Ajuntament d’Olèrdola, explica que l’urbanització d’aquesta zona d’aparcament respon a una reclamació existent per a que el poble de Moja disposés de places d’aparcament urbanitzades davant de l’escola, a la vegada que també es dóna servei al gran nombre d’usuaris de la zona esportiva. La primera fase consistirà en aquest reompliment del terreny per a preparar-lo per a la segona fase, que inclourà pròpiament l’asfaltat i l’enllumenat. (àudio)

La primera fase es preveu fer en un termini d’execució d’un mes i mig. La segona es confia en poder-la enllestir abans d’acabar aquest 2017.(àudio)

Juanma Samblás indicava que aquesta urbanització va quedar fora del projecte del sector de la Plana de Moja i per això, davant la necessitat d’atendre la demanda existent d’aparcament, l’Ajuntament procedeix a fer-ho en disposar del finançament necessari.(àudio)

Samblás precisava que els treballs es planificaran de manera que interfereixin el mínim possible en els horaris d’entrada i sortida de l’escola, moment de màxima concentració de vehicles a la zona.

Escolta l'entrevista a Juanma Samblás,realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions