Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest 11 de Setembre es convoca al matí la “Pujada al Castell d’Olèrdola per la Independència”

L’activitat la promou l’ANC i comptarà amb la implicació d’entitats del municipi

dimecres 04 setembre 2013

Dins dels actes vinculats a la Via Catalana cap a la Independència, el Grup Territorial d’Olèrdola de l’ANC ha promogut aquest 11 de setembre la realització d’una matinal d’activitats amb la participació d’entitats del municipi. Es tracta de la “Pujada al Castell d’Olèrdola per la Independència” i inclou el desplegament d’una gran estelada, de 8’5 x 4’40 metres.

S’han convocat diferents punts de trobada per a desplaçar-se  fins al Castell d’Olèrdola, lloc triat com a seu de les activitats per la seva condició de símbol d’agermanament del municipi. Des de Moja, el punt horari establert  per a desplaçar-se a peu fins la Masia Segarrulls  és a les 7:15 h, davant del Centre Cívic La Xarxa. Des de Sant Pere Molanta, el punt horari de trobada per a fer el desplaçament en vehicles és a les 7:45 h, davant del Centre Cívic Gatzara. A Sant Miquel d’Olèrdola, a les 8:15 h davant el local Rossend Montané, s’ha establert la convocatòria per a pujar a peu al Castell.
A les 9:00 hi haurà la trobada a la Masia Segarrulls, on s’hi afegiran aquelles persones que hagin arribat en cotxe i vulguin fer el darrer tram de la pujada fins al Castell a peu.
A les 9:15 h es pujarà l’estelada fins arribar al Castell, amb una comitiva que inclourà veïns i membres dels balls folklòrics d’Olèrdola. S’estima que l’arribada al castell serà a les 9:45.

A partir de les 10 del matí, davant l’entrada del conjunt històric d’Olèrdola, hi haurà temps per a esmorzar, que anirà a càrrec de cadascú. Acte seguit es procedirà a una mostra de balls populars del municipi i a una ballada final conjunta. A dos quarts de 12, aquesta “Pujada al Castell d’Olèrdola per la Independència” es clourà amb la lectura d’un manifest i amb el cant dels Segadors.


Document Actions