Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest 2018 es faran 6 campanyes de control de velocitat al municipi

La primera es planifica fer durant quinze dies a partir de la darrera setmana de febrer
Imatge d'arxiu d'una campanya de control de velocitat a Olèrdola
Imatge d'arxiu d'una campanya de control de velocitat a Olèrdola

dimarts 06 febrer 2018

L’increment de la col·laboració entre l’Ajuntament d’Olèrdola i el Servei Català de Trànsit ha permès que aquest 2018 s’hagin planificat fins a 6 campanyes de control de velocitat a Olèrdola en vies de titularitat municipal. Les campanyes les realitzen els agents municipals amb un radar que cedeix el Servei Català de Trànsit. Fins ara, s’acostumaven a realitzar campanyes cada 6 mesos i ara la freqüència augmentarà fins a ser bimensual. El propòsit és el de reduir els excessos de velocitat que es detecten a Olèrdola, tal com explica el cap dels agents municipals, Josep Miquel Escofet.(àudio)

Cada campanya tindrà una durada de 15 dies. Amb el radar es constata que existeixen al municipi punts on les infraccions són més freqüents, com és el cas dels polígons o del vial Rossend Montané. (àudio)

On s’han produït més sancions és als polígons, atès que s’han detectat vehicles de gran tonatge i turismes que sobrepassen el doble de la velocitat permesa.(àudio)

En la darrera campanya de control de velocitat al municipi, realitzada durant els primers dies de desembre, els agents municipals van sancionar a una seixantena de conductors.

Document Actions