Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest 2018 no hi haurà Firamercat

La junta de l’entitat ha decidit no celebrar enguany la fira de Sant Pere Molanta i valorarà si la reactiva l’any que ve

dijous 28 juny 2018

Aquest 2018 no hi haurà Firamercat de Sant Pere Molanta. La Junta de l’entitat que fins ara ha organitzat la fira i mercat d’artesania, articles de segona mà i antiguitats, ha confirmat que no realitzarien la 22a edició de l’esdeveniment aquest 2018. Es volen donar temps i estudiaran si l’any que ve reactiven la fira, però encara no tenen res decidit. De produir-se la represa de la fira en propers anys,  no seria el primer parèntesi en l’organització de Firamercat. Ja va estar tres anys sense celebrar-se, el 2005, 2006 i 2007.

La de l’any passat va ser la 21a edició de Firamercat de Sant Pere Molanta. Celebrada els dies 17 i 18 de juny, la cita arribava plena de novetats que perseguien el propòsit d’incentivar la participació i evitar les dificultats que ocasionava la calor que es patia durant les primeres setmanes de juliol. Per això es va decidir  avançar les dates 4 setmanes i introduir altres novetats, com la concentració de les parades a la pista poliesportiva i l’obertura de la fira en horari de tarda-nit el dissabte i durant el matí de diumenge.

Document Actions