Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest 2021 continuaran les inversions per millorar l’eficiència de la xarxa d’aigües d’Olèrdola

Es preveu el canvi de tots els comptadors i reparar trams de la xarxa on es detecten incidències
Juanma Samblás, regidor d'urbanisme i via pública
Juanma Samblás, regidor d'urbanisme i via pública

dimarts 13 abril 2021

La millora de serveis bàsics és una de les línies prioritàries d’inversions que s’ha fixat el govern municipal d’Olèrdola en aquest mandat. En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, el regidor d’urbanisme i via pública, Juanma Samblás, ha posat l’accent en què dins dels serveis bàsics, un dels propòsits més destacats és el de continuar renovant la xarxa d’aigües del municipi, amb el principal objectiu de millorar-ne l’eficiència. Ja durant el passat mandat, després d’invertir-hi més de 400.000 €, es va assolir incrementar aquesta eficiència, que havia estat per sota del 50%, i ara ja supera el 60%. Amb l’horitzó d’apropar-se al 100%, aquest 2021 es preveu el canvi de tots els comptadors, per poder aplicar la telegestió, així com reparar trams de la xarxa on es detecten incidències.(àudio)

El canvi de comptadors s’està licitant a Can Trabal i es preveu completar a tot el municipi en aquest mateix any, amb una inversió que sumarà prop de 300.000€. També es contempla la reparació de pous, dipòsits i el canvi de la xarxa allà on hi hagi fibrociment.(àudio)

Enllumenat led

En l’àmbit de serveis bàsics, Samblás també posava l’accent en les actuacions desplegades per a canviar l’enllumenat públic del municipi i passar-lo a led. La substitució ja està feta a Moja, Sant Pere Molanta, Sant Miquel d’Olèrdola i Daltmar i s’està negociant amb la junta de compensació de Can Trabal per incloure’l a les obres del projecte d’urbanització. També es prepara la millora de l’enllumenat als polígons, Viladellops, així com a barris i masies.(àudio)

A expenses de les gestions que es facin a Can Trabal, el propòsit és que el desplegament de la tecnologia led en l’enllumenat públic es completi abans de 2023.

Escolta l’entrevista a Juanma Samblás, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola dins el programa “Penedès en Xarxa”, clicant aquí

Document Actions