Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest 2021 no hi haurà Trobada d’Olèrdola

La decisió de suspendre la festa del municipi s’ha pres per prudència davant la necessitat de prevenir l’extensió de la COVID-19

dimarts 13 abril 2021

La regidora de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, Anna Boada, ha confirmat que aquest 2021 no hi haurà Trobada d’Olèrdola. La Trobada se celebra al conjunt monumental d’Olèrdola el cap de setmana anterior al dilluns de la segona Pasqua i és considerada, des de la seva fundació, la festa de tot el municipi. La decisió de suspendre la Trobada s’ha tractat  en el Consell Consultiu de Cultura, l’òrgan de participació que integra a entitats culturals de municipi i que assumeix tasques de coordinació de la Trobada.(àudio)

Aquest any la Trobada s’hagués celebrat el cap de setmana del 22 i 23 de maig. A més de la prudència per prevenir l’extensió de la COVID, un altre factor que ha condicionat la suspensió de la Trobada ha estat la dificultat d’elaborar amb tan poc marge de temps i tantes incerteses el programa d’activitats, tal i com assenyalava la regidora de cultura.(àudio)

Recordem que la Trobada d’Olèrdola de l’any 2020, a causa de la COVID, també es va haver de suspendre. Des de l’Ajuntament es confia que el 2022 es pugui celebrar amb el lluïment que es mereix la 40a edició de la Trobada del municipi.

Escolta l'entrevista a Anna Boada, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions