Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest cap de setmana 17 equips disputaran la 1a Copa Olèrdola de futbol base

Dissabte 8 equips jugaran la categoria benjamí, mentre que diumenge participen 9 equips en la categoria aleví

divendres 05 juny 2015

Amb la voluntat de convertir-se en un torneig de referència en acabar les competicions federades, aquest cap de setmana el Base Olèrdola organitza la 1a edició de la Copa Olèrdola de futbol base, a les instal·lacions municipals dels camps d’Els Pins. En aquesta primera experiència són dues les categories que inclou el torneig: benjamins i alevins. El dissabte jugaran la copa fins a 8 equips de categoria benjamí, mentre que diumenge la jugaran 9 equips de categoria aleví. Joan Milà, coordinador del Base Olèrdola, explicava que una copa d’aquest tipus dóna prestigi al club i anunciava la voluntat de consolidar el torneig els propers anys mirant d’incorporar més categories.(àudio)

En benjamins jugaran dos equips del Base Olèrdola, el Vilanova, el Sitges, Fundació At. Vilafranca, la Blanca Subur, les Cabanyes i Calafell. En alevins, a més dels equips d’Olèrdola “b”, “c” i “d”, també hi participen la Fundació At. Vilafranca, el Vilanova, el Calafell, el Sitges, l’Arboç i l’EFO.

El calendari de competició s’ha pensat perquè el torneig sigui molt dinàmic i es vagin succeint els partits. (àudio)

Per afavorir una major igualtat, la tria dels equips convidats s’ha fet vetllant que hi haurà equilibri de nivells.(àudio)

Dissabte, els partits començaran a dos quarts de 10. Les semifinals es jugaran a la una del migdia i la gran final a dos quarts de 2. Diumenge, en el torneig aleví, els partits començaran a les 9, utilitzant els tres camps de futbol 7 existents a les instal.lacions municipals d’Els Pins de Moja. El triangular final serà a la una del migdia. Tots els partits seran de 20 minuts de durada.

 

Document Actions