Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest cap de setmana es disputa la 2a “Copa Olèrdola de Futbol Base”

Els partits es jugaran a Moja a partir de les 9 del matí, dissabte el torneig aleví i diumenge el benjamí
Moment del lliurament de trofeus l'any passat
Moment del lliurament de trofeus l'any passat

divendres 03 juny 2016

Després de la satisfactòria experiència de l’any passat, el Base Olèrdola organitza aquest cap de setmana la 2a edició de la”Copa Olèrdola de Futbol Base” en les categories aleví i benjamí. Els partits es diputaran a les instal·lacions municipals Els Pins de Moja durant els matins de les dues jornades. Dissabte es jugarà el torneig aleví i diumenge el de categoria benjamí.

Els equips participants són de les comarques de l’Alt i Baix Penedès i Garraf. En la categoria aleví, a més dels 3 equips del Base Olèrdola, també jugaran el Vendrell, Santa Oliva, Castellví, Mediona, Mas Catarro i La Plana Rodona. En la categoria benjamí jugaran els tres equips del Base Olèrdola, La Plana Rodona, Canyelles, Marc Bartra “b”, la Granada, Sant Sadurní Atlètic i Cunit.

Els equips s’han distribuït en tres grups de tres equips. Els partits de la fase de classificació es jugaran des de les 9 del matí a dos quarts d’11 de manera simultània en tres camps. Els partits finals es preveuen jugar a dos quarts de 2.

L'any passat la primera edició del torneig va ser guanyada per la Blanca Subur, en categoria benjamí, i pel Calafell, en alevins.

Document Actions