Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest cap de setmana hi ha Festa del Most a Sant Pere Molanta

S’ha programat un taller infantil, actuació musical, sortida social i teatre
Imatge de la sortida feta l'any passat durant la Festa del Most
Imatge de la sortida feta l'any passat durant la Festa del Most

dimecres 16 octubre 2013

Aquest cap de setmana coincideixen al municipi dues festes del Most. La de Moja i la de Sant Pere Molanta. Sota l’organització de la Societat Principal-Unió, a Sant Pere Molanta es manté el format de Festa del Most dels darrers anys, incloent una activitat pels infants i música el dissabte , per acabar el diumenge amb una sortida social i teatre. El president de la Societat, Josep Anton Castells, assenyala que han volgut mantenir sense grans variacions el model de Festa del Most dels darrers anys. (àudio)

La primera de les activitats serà el taller de “cup cakes” que s’ha programat a partir de dos quarts de 12 . Les places ja estan exhaurides i en acabar, obert a tothom ,hi haurà a la Sala un piscolabis pels més petits.

Una de les activitats centrals de la Festa del Most és l’espectacle musical de versions amb el cantant “Ferran Sinatra”, cantant de llarga trajectòria que recentment ha estat un dels finalistes del programa “Tu sí que vales”, de Tele 5.(àudio)

Per diumenge, amb sortida a partir de les 10 del matí des de davant de la Societat, s’ha programat una excursió per a visitar el Museu de Geologia i del Guix de Vilobí i les instal·lacions de Mas Tinell. (àudio)

En arribar hi haurà a la Societat pica-pica. Per assistir a aquesta sortida social encara hi ha places lliures. Els tiquets es poden adquirir a Fleca Fontanals i a Cal Ton. El preu és de 10 euros pels socis i de 15 euros pels no socis.

Per la tarda, dins del primer cap de setmana d’actuacions de la Roda de Teatre Amateur de l’Alt Penedès, hi haurà l’escenificació de l’obra “Efecte glacial”, del grup El Molí d’Els Monjos. Serà a partir de dos quarts de set de la tarda.

Document Actions