Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest cap de setmana hi ha Festa Major a Daltmar gràcies a l’organització de Buda Bar

L’establiment ha preparat el programa d’actes a darrera hora per evitar que Daltmar es quedés sense festa
Un dels centres d'interès són les activitats pels més petits
Un dels centres d'interès són les activitats pels més petits

dijous 06 agost 2015

A contra rellotge, Buda Bar ha acabat assumint l’organització de la Festa Major de Daltmar amb actes durant tot aquest cap de setmana. El programa es tancava aquest dimecres, esvaint així els dubtes que existien sobre si aquest any hi hauria Festa Major en aquest nucli del municipi. La iniciativa de Buda Bar era el darrer intent per fer possible la Festa, després que des del mes d’abril passat l’associació cultural estigui inactiva per l’anunci de la dimissió en bloc de la seva Junta. Desvinculades de l’entitat i plantejant la seva acció com una activitat de col.laboració puntual, un grup de veïnes havien donat el pas endavant les darreres setmanes per garantir la celebració d’actes i elaborar un programa de Festa Major. Però van desistir davant les dificultats trobades. Segons publiquen en les xarxes socials, havien demanat al president sortint que es garantís el finançament de les activitats amb la subvenció atorgada per l’Ajuntament. Però no van trobar la resposta desitjada.

Mònica Rivera, del Buda Bar, explica que s’han decidit a organitzar actes perquè Daltmar no es quedés sense Festa Major aquest any.(àudio)

La primera de les activitats ja es vivia aquest dimecres mateix al vespre, amb una ofrena floral a la Verge de les Neus. La manca de difusió i les presses de la convocatòria, van fer que l’acte no fos molt seguit.(àudio)

El primer dels actes organitzats per divendres és un campionat de futbolí, a les 5 de la tarda. A dos quarts de 7 del vespre, es preveuen fer manualitats. A les 10 de la nit hi haurà sardinada i les 12 de la mitjanit, bingo popular.

El programa d’actes l’obre dissabte un campionat de natació, a les 10 del matí. A les 11 hi haurà un partit de futbol de solters contra casats. A les 12 s’ha previst un torneig de tir amb carabina per a majors de 13 anys. A la una del migdia es disputarà un campionat de tennis taula i a les 6 de la tarda hi haurà una gimcana infantil. A les 10 de la nit , el programa inclou la previsió de poder comptar amb exhibicions de play-backs, una de les activitats emblemàtiques de les festes majors de Daltmar però que aquest any no se sap si s’acabarà fent per falta de preparació de les coregrafies. I a partir de les 12 hi haurà empalmada amb dj PacoBaeza.

Diumenge, des de les 10 i fins la una del migdia,  s’han programat inflables. A la una es podrà gaudir de la festa de l’escuma. A les 5 es farà una festa de disfresses i a les 6 xocolatada infantil. A les 10 de la nit es compartirà un sopar veïnal, amb l’àpat aportat per cadascú, i a les 12 la festa es tancarà amb karaoke. Mònica Rivera subratlla la voluntat d’oferir actes oberts a tothom.(àudio)

Des de Buda Bar es confia que  els veïns acabaran gaudint d’aquestes dies, especialment els més petits, compartint aquests actes lúdics.

Escolta l'entrevista a Mònica Rivera, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí.

Document Actions