Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest cap de setmana obre el Punt d’Informació Turística del Parc d’Olèrdola

Restarà obert dissabtes, diumenges i festius fins el 30 de desembre, de les 10:00 a les 13:30h

dimecres 19 setembre 2018

Gràcies al suport de la Diputació, aquest dissabte obre de nou a l’edifici de l’ajuntament el Punt d’Informació Turística del Parc i d’Olèrdola. Restarà obert dissabtes, diumenges i festius fins el 30 de desembre, en horari de 10 del matí a dos quarts de dues del migdia. També obrirà els ponts del 2 de novembre i del 7 de desembre; i tancarà el 25 i 26 de desembre.

Després d’una licitació pública que va quedar deserta, el punt d´informació serà gestionat per l’empresa especialitzada Edulis i va destinat a l’atenció de visitants i veïns. Donarà informació gratuïta de les rutes i activitats que es realitzen  al Parc d´Olèrdola,i,a Olèrdola; així com dels comerços,restauradors i allotjaments del municipi;  i del  Patrimoni que acumula Olèrdola amb el Conjunt Monumental com a emblema, les 5 esglésies romàniques,les 2 torres medievals, els 2 mil.liaris Romans,el Pla dels Albats,les Balmes de la Vall o Viladellops

L´any passat el punt d’Informació va atendre 179 visitants, la gran majoria de de l’Area Metropolitana de Barcelona, que demanaven informació del Conjunt Monumental i no pernoctava a la comarca.

El regidor de patrimon resumia que amb aquesta obertura del Punt d’Informació “es busca un molt bon servei d´atenció i acollida al visitant, millorant la difusió i informació tant del Parc d´Olèrdola com del conjunt del municipi".

Document Actions